• DOLAR 33,10 %0.20
  • EURO 36,21 %0.42
  • ALTIN 2.622,66 %0.03
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.588 %-0.26
  • ETHERIUM 3.415 %-1.84
39°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Her salı günü binlerce tezgahla açılan Tarihi Tire Pazarı, turist akınına uğruyor. Özel turlar düzenlenen pazar yeri, Ege mutfağını ve kültürünü tanımak isteyenler için önemli bir konumda.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında 29 kişi için gözaltı talimatı verildi.

3 gün önce EKONOMİ

ABD'de başkan adayı Donald Trump'a suikast girişimi düzenlendi. Kripto piyasaları, Saldırının ardından Trump'ın seçimi kazanacağına yönelik spekülasyonların etkisiyle yükseliş kaydetti.

3 gün önce YAŞAM

Şarkıcı, müzisyen ve besteci Melek Mosso, Balerin adlı teklisini yayınladı. Melek Mosso Balerin şarkı sözleri…

3 gün önce MUĞLA

Türkiye'nin her karışından adeta ayrı bir güzellik fışkırıyor. Muğla da birbirinden eşsiz doğal güzelliklere sahip şehirlerin başında yer alıyor. İşte bu doğal güzelliklere şahitlik etmeniz için Muğla'da 5 yer önerisi...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yaz tatili denince akla ilk gelen yerlerden biri olan İzmir Çeşme Alaçatı, yüksek fiyatlarıyla da tepkilerin odağında. Geçen yıl bu zamanlarda dolup taşan sokaklar, bu sene sessizliğe büründü.

3 gün önce MAGAZİN

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla girdiği cezaevinden, 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan, sosyal medya üzerinden tatil fotoğraflarını paylaştı.

3 gün önce AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve cezaevinden firarisi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gezdiğiniz her bir vagonda nostaljiyi iliklerinize kadar hissedeceğiniz, Atatürk’ün kullandığı trenin vagonu da içerisinde barındıran Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesi nerede? Lokomotif Müzesi giriş ücretleri 2024…

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinin merkezinde kurulu olan antik kent, İzmir'e yolunuz düşerse mutlaka gezilmesi gereken tarihi yerlerindendir. İşte, Pergamon Antik Kenti...