• DOLAR 33,11 %0.11
  • EURO 36,31 %0.24
  • ALTIN 2.625,13 %0.42
  • BİST100 11.134 %0.00
  • BITCOIN 64.800 %-1.07
  • ETHERIUM 3.438 %-0.66
31°
21 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in özellikle deniz kenarı olan köyleri görenleri büyülüyor. Bu köylerden biri de Dikili'de bulunan Denizköy. Peki Denizköy nerede? Denizköy'e nasıl gidilir?

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Hilltown, mağaza çeşitliliği ve ferah mimarisi ile rahat bir alışveriş tecrübesi sunuyor. Peki Hilltown AVM nerede? Hilltown AVM'ye nasıl gidilir?

21 saat önce EKONOMİ

Özbekistan Navoi Valisi Tursunov Normat Tulkunovich ve beraberindeki 15 kişilik heyet, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası üyeleriyle bir araya gelerek iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

21 saat önce DENİZLİ

Denizli'nin Çameli ilçesinde dün başlayan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

21 saat önce AYDIN

Aydın’da tarım sektöründe işçi gücü alarm veriyor. Gençlerin kariyer yapma isteği, Aydınlı tarımcıları elemansız bıraktı.

21 saat önce MUĞLA

Turizmin göz bebeği Bodrum'da turizmciler pahalılık haberlerine isyan etti. Sahillerin tıka basa dolu olduğunu söyleyen turizmciler Bodrum'da her bütçeye göre tatil olduğunu söyleyerek, "İlçede 13 koy var, pahalı olan orta ölçekli ve düşük ölçekli tatil yapılacak bölgeler var" dedi.

21 saat önce GÜNCEL

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir cinsel ilişki videosu kısa sürede bomba etkisi yarattı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül videodaki kişinin kendisi olduğu hakkındaki iddialara yanıt verdi.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi ortaklığında, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Dikili Kitap Günleri, 20 Temmuz’da başlıyor.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Yeşilova Ehl-i Beyt Cami Derneği’nin düzenlediği “İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitlerini Anma Programı”na katıldı.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından yollarda yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bozuk yollarda asfalt yama çalışması devam ediyor.