• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.400 %-2.02
  • ETHERIUM 2.463 %-2.07
32°
1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Şenkaya sitesinde, park halindeki otomobil alev aldı. Olay yerine gelerek yangına müdahale eden ekipler alevleri tamamen söndürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Özellikle şehrin gürültüsünden ve yaz sıcaklarından bunalanların tercihi kamp tatili oluyor. İzmir'de de birbirinden güzel kamp alanları bulunuyor. Üstelik bu kamp alanlarına giriş için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. İşte İzmir'de ücretsiz kamp yapabileceğiniz alanlar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Çankaya Elektronikçiler Çarşısı'nda faaliyet gösteren çarşı esnafı, yoğun trafik nedeniyle müşterilerine hizmet sunmakta ciddi sıkıntılar yaşıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Selçuk ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, 18 Temmuz Perşembe günü İzmir'in 12 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada Fransa uyruklu 1 çocuk hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan kaçmaya çalışan 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesini protesto eden bir grup, olayın yaşandığı sokaktaki mazgalları kırmızıya boyadı.

1 ay önce MUĞLA

5. Muğla İdil Biret Müzil Festivali, 19 Temmuz'da başlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği etkinlik, müzikseverlere ücretsiz olarak hizmet edecek.

1 ay önce EKONOMİ

Konya'da 35 yıldır faaliyet gösteren sanayi kuruluşu Pakpen yaşadığı ekonomik krizi atlatamadı.

1 ay önce MUĞLA

Özellikle arkadaşlarla eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlerin ilk tercih ettiği yerlerden biri olan Datça'da farklı tatil anlayışına sahip kişiler için yapılabilecek 4 aktivite...