• DOLAR 33,11 %0.07
  • EURO 36,14 %-0.18
  • ALTIN 2.600,45 %-0.02
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 64.139 %-0.79
  • ETHERIUM 3.408 %0.06
35°
15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Okulların kapanmasıyla birlikte Efes Selçuk Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan yaz okulu kursları öğrencilerden büyük ilgi görüyor. Bu yılki yaz okulu kurslarına yaklaşık 1000 çocuk ve genç katılıyor

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 200 dönüm arazi üzerinde lavanta hasadı heyecanı yaşanıyor.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açtığı kurslardan biri olan Butik Çikolata Hazırlama Kursu yoğun talep görüyor. Hobi ve meslek edindirme kursları arasında yer alan kursun sonunda katılımcılar sınava girerek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarıyla iş hayatına atılabiliyor.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmirim Kart, toplu taşıma araçlarına erişim için herkesin cebinde yerini alıyordu. Ancak artık bu kart olmadan da toplu taşıma araçlarına binmek mümkün. Nasıl mı? İşte cevabı…

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak yaşamını kaybettiği olay sonrası bölge esnafı, Kıbrıs Şehit Caddesi ve çevresinin elektrik altyapısının günün şartlarına uygun hale getirilmesini istiyor.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinde orman yangınına müdahale eden pikabın devrilmesi sonucu Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş ve ulaştırma personeli Özgür Dilsiz yaralandı.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Aliağa'nın limanlar bölgesinin İzmir için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Tugay, “Bölgenin ulaşım, altyapı gibi sorunlarının giderilmesi için kararlı adımlar atmak istiyoruz” dedi.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Orhan Aydın ve beraberindeki gazilerin Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’i ziyareti duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

16 saat önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 18 Temmuz Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin ilk kadın müzesi olarak da ayrı bir öneme sahip olan İzmir Kadın Müzesi, geçmişten günümüze kadınların fotoğrafları, dergiler ve belgeleri paylaşıyor. Peki, İzmir Kadın Müzesi nerede? İzmir Kadın Müzesi'ne nasıl gidilir?