• DOLAR 33,11 %0.08
  • EURO 36,06 %-0.29
  • ALTIN 2.572,90 %-1.08
  • BİST100 11.116 %-0.21
  • BITCOIN 63.600 %-1.78
  • ETHERIUM 3.371 %-2.43
40°
1 gün önce GÜNCEL

Ekranların ilgi gören gastronomi ve yarışma programı Masterchef izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Peki Masterchef nedir? Masterchef kuralları nelerdir?

1 gün önce SAĞLIK

Prof. Dr. Şenol; salgın hastalıkların artışı, artışın nedenleri, hastalığın belirtileri ve kişilerin alması gereken önlemlerin neler olduğunu anlattı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan bir kitapçı, Fransız lüks moda markası Hermes'e karşı başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

1 gün önce POLİTİKA

CHP tarafından eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen 24 saatlik Eğitim Maratonu başladı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi’nin; kentsel tasarım bölümlerinde lisans eğitimi alan öğrenciler için düzenlediği Yaz Öğrenci Okulu, 3’üncü kez kapılarını açtı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmirlilerin yaz sıcaklarında tatil rotası arayışı sürüyor. Birbirinden güzel koy ve plajlar tatil seçeneği olarak keşfedilmeyi bekliyor. Bu koylardan biri de aynı zamanda müthiş bir kamp deneyimine olanak sağlayan Mersinaki Koyu. Peki Mersinaki Koyu nerededir? Mersinaki Koyu'na nasıl gidilir?

1 gün önce SPOR

Altınordu FK Teknik Direktörü Olcay Şahan, Beşiktaş ve Trabzonspor’da futbol oynadığı dönemdeki gibi Altınordu’da da kolej havasının olduğunu söyledi.

1 gün önce BALIKESİR

Ayvalık Belediyesi, UNESCO kalıcı listesinde yer alabilmek için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Belediyeye bağlı UNESCO birimi farklı üniversitelerden akademisyenleri bir araya getirdi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken akıma kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Tarımsal desteklerle çiftçinin yanında yer alan Bornova Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle ürettiği erikleri toplayamayan 85 yaşındaki Salih Ertuğrul’un yardımına koştu.