• DOLAR 32,97 %-0.23
  • EURO 35,92 %-0.07
  • ALTIN 2.540,98 %-0.39
  • BİST100 11.234 %0.70
  • BITCOIN 67.250 %1.13
  • ETHERIUM 3.497 %0.34
42°
3 gün önce GÜNCEL

Birçok ülkede internet teknolojileriyle bağlantılı işlemlerde kesintiler yaşandığına ilişkin duyurular yapılıyor.

3 gün önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi 7. Dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan başkanlık seçimine tepki gösterdi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU tarafından yapılan açıklamaya göre 19 Temmuz Cuma günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Küçükpark’ta moto kuryelerden kaynaklanan trafik sıkışıklığını gidermek ve kuryelerin daha rahat bir ortamda beklemesini sağlamak için düğmeye bastı.

3 gün önce GÜNCEL

Günlük hayatın koşuşturmacası içerisinde bazen ufak molalara ihtiyaç duyabiliyoruz. Eğer ufak bir kaçamak yapmak isterseniz işte bu hafta vizyona girecek filmler...

3 gün önce DÜNYA

Bangladeş'te öğrenci protestoları, hükümet karşıtı gösterilerde şiddet olaylarının artmasıyla iletişim ağlarını ve televizyon yayınlarını felç etti.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'e gelen Özbekistanlı 5 doktor ve 2 hemşireden oluşan sağlık ekibine, İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ileri düzey tedavi teknikleri konusunda eğitim veriliyor.

3 gün önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu’nda, Kıratlı'nın Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanması nedeniyle CHP'li Günaydın ile AKP'li Akbaşoğlu arasında tartışma yaşandı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Kültürpark Üretici Pazarı, İzmir'in dört bir yanından gelen köylü üreticiyi kentli tüketicilerle aracısız buluşturma imkanı sağlıyor.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak'ta ücretsiz düzenlenen ‘Okuma-Yazma Kursu’nda en büyükleri 76 yaşında olan kursiyerler, iki kurdan oluşan kursu tamamladıktan sonra ilkokul diplomalarını alacak.