• DOLAR 34,03 %0.12
  • EURO 38,05 %0.11
  • STERLIN 44,89 %0.11
  • ALTIN 2.742,49 %-0.31
  • BİST100 9.566 %0.00
  • BITCOIN 62.999 %-2.02
  • ETHERIUM 2.688 %-1.9
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP, eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek için 81 ilde basın açıklaması düzenledi.

1 ay önce SPOR

İzmir’in köklü camialarından Altınordu özüne dönmeyi planlıyor. Teknik direktörlük görevine Şahan’ı getiren İzmir temsilcisi, rakiplerine oranla düşük bir bütçe ile kadro planlaması yapıyor.

1 ay önce SPOR

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Bilgi Teknolojileri Kurumu, yazılım sistemindeki küresel sıkıntının siber saldırı kaynaklı olmadığını bildirdi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Afet dönemlerinde eğitimin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi çok ama çok önemli. Ancak bu dönemlerde bizim ülkemizde, ilk feragat edilen alan da maalesef eğitim oluyor" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Foça ilçesinde dün denizde bulunan cesedin Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kayıp ihbarı yapılan Kani Çavuş'a ait olduğu tespit edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Buca ilçesinden başlayarak Gaziemir ilçesine yayılan orman yangını, güçlükle kontrol altına alındı. Yangında yüzlerce dekar alan küle döndü, görüntüler yürek yaktı.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, "Biz gelir gelmez Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Akhisar imar planını geçirdik. Ufak tefek revizyonlar var. Sanıyorum önümüzdeki ay askıya çıkıp artık Akhisar da hak ettiği imarı alacaktır" dedi.

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Kentsel dönüşüm konusunda Laleli ve Mesir Mahallesi’nde yaşayan insanlarımızın hakkını belediye olarak sonuna kadar savunacağız" açıklamalarında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yolculardan gelen talep üzerine Karşıyaka ve Çiğli tramvay hatlarında yeni düzenlemeye gidiliyor. Seferler, 22 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içleri 07.30-09.30 ve 16.00-19.00 saatleri arasında Alaybey ve Katip Çelebi Üniversitesi durakları arasında iki yöne de aktarmasız yapılacak.