• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.395 %4.45
  • ETHERIUM 3.501 %3.42
36°
1 gün önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, "Biz gelir gelmez Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Akhisar imar planını geçirdik. Ufak tefek revizyonlar var. Sanıyorum önümüzdeki ay askıya çıkıp artık Akhisar da hak ettiği imarı alacaktır" dedi.

1 gün önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Kentsel dönüşüm konusunda Laleli ve Mesir Mahallesi’nde yaşayan insanlarımızın hakkını belediye olarak sonuna kadar savunacağız" açıklamalarında bulundu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yolculardan gelen talep üzerine Karşıyaka ve Çiğli tramvay hatlarında yeni düzenlemeye gidiliyor. Seferler, 22 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içleri 07.30-09.30 ve 16.00-19.00 saatleri arasında Alaybey ve Katip Çelebi Üniversitesi durakları arasında iki yöne de aktarmasız yapılacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ege'nin incisi İzmir'de kaliteli ve huzurlu vakit geçirebileceğiniz birçok köy bulunuyor. Bunlardan birisi de Foça'nın Kozbeyli Köyü. Peki, Kozbeyli Köyü nerede? Kozbeyli Köyü'ne nasıl gidilir?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin hizmet bekleyen mahallelerinde sorunları yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için kurduğu İzmir SAHA ekipleri çalışmalarına başladı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu'nun Ekim ayında gerçekleştireceği Genel Kurul için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, başkan adayı Avukat Sercan Altunordu oldu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesinin hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik evde bakım hizmetleri kapsamında başlatılan kişisel bakım ve evde kuaför hizmetleri yüzleri güldürüyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan dubleks mesken icradan satışa çıkıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşama daha fazla katılabilmeleri için Aquapolis tesislerine havuz asansörü kazandırdı.

1 gün önce MANİSA

Çevre Gönüllüleri Derneği, Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi'ndeki Jeopark yakınlarında kurulması planlanan jeotermal kaynak arama projesine tepki gösterdi.