• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.490 %-0.21
  • ETHERIUM 3.509 %-0.03
30°
14 saat önce MUĞLA

Marmaris’te esnaf turizm sezonunu değerlendirdi. Bu sene sezonun kötü gittiğini ifade eden çarşı esnafı, tatil için Rodos’u tercih eden vatandaşlar hakkında da ifadelerde bulundu.

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de eşsiz güzelliğe sahip yüzlerce köy bulunuyor. Tarihi atmosferiyle dikkat çeken Kösedere Köyü, ziyaretçilerini adeta geçmişe yolculuğa çıkarıyor. Peki Kösedere Köyü nerededir? Kösedere Köyü'ne nasıl gidilir?

14 saat önce YAŞAM

Murat Boz’un Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde kullanılan şarkısı sosyal medyada ilgi gördü. Murat Boz – Yağmurun Hatrına şarkı sözleri…

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

Tarih ve eşsiz mimarinin birleştiği İzmir Birgi Çakırağa Konağı, özgün kalem işlemeleri ve ahşap süslemeleri ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki, İzmir Birgi Çakırağa Konağı nerede? İzmir Birgi Çakırağa Konağı nasıl gidilir?

14 saat önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yolcu otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 4 kişi yaralandı.

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'deki bir üniversitenin tıp fakültesinde eğitim alırken çocukluk hayali olan pilotluğa atılmak için Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Pilotaj Programına yatay geçiş yapan üniversite 4'üncü sınıf öğrencisi Serkan Deniz, "Hep gökyüzünde özgür olmanın hissiyatını yaşamak istiyordum" dedi.

14 saat önce DENİZLİ

Denizli’de evinde ölü bulunan yaşlı kadının oğlu, annesini öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı. JASAT ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda düzenlenen operasyonla yakalandı.

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 20 Temmuz Cumartesi günü İzmir'in 11 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de su kesintisi ne kadar sürecek? İşte detaylar...

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kruvaziyer ve Deniz Turizmi Derneği Başkanı Korhan Bilgin, sezon başında yapılan anlaşmaların ani fiyat artışlarıyla bozulduğunu ve turizmcilerin zor durumda kaldığını belirtti.

14 saat önce GÜNCEL

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Taşlıca Köyü, yaşanan ‘Kırmızı Ebe' veya ‘Ayran Taşı' efsanesine göre Anadolu topraklarına isminin ilk verildiği yer olarak biliniyor.