• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %0.6
  • ETHERIUM 3.501 %0.03
29°
17 saat önce YAŞAM

Son yıllarda doğal taşların insan üzerindeki etkileri araştırılmaya başlandı. Bazı doğal taşların insan psikolojisi ve sağlığı üzerinde olumlu etkilerinin olduğu iddia ediliyor. Bu taşlardan biri de Ceyt(jade) taşı. Peki Ceyt taşı nedir? Ceyt taşının faydaları nelerdir?

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plaj ve koyları yaz aylarında tatilci akınına uğruyor. Bu koylardan biri de Olcabük Koyu. Peki Olcabük Koyu nerededir? Olcabük Koyu'na nasıl gidilir?

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, 21 Temmuz Pazar günü İzmir'in 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

18 saat önce YAŞAM

Bir suyun içilebilir olduğunu gösteren en temel değer, PH değeridir. PH değerinin 7'ye yakın olması, bir suyun içilebilir olduğuna işarettir. Peki, PH değeri bakımından en dengeli sular hangileri? En iyi su markaları hangileri?

18 saat önce YAŞAM

Dillere destan antik Yunan kadınlarının güzelliği aslında doğaya bağlıydı. Saf ve sağlıklı güzelliğin temsili Yunan kadınlarının güzellik sırrını açıklıyoruz...

18 saat önce MAGAZİN

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti. Özlem Akınözü bir süredir kanserle mücadele ediyordu.

18 saat önce GÜNCEL

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşı öğrencilerinin, katkı payı ve öğrenim ücreti bakımından Türk vatandaşı öğrencilerle aynı esaslara tabi olacağını bildirdi.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli gazeteci, savaş muhabiri ve anchorman Korcan Karar, Çeşme'de belediye kafesinde 3 liraya çay içen emeklilerin durumu ve Türkiye genelindeki ekonomik sorunlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir ESHOT'un 441 numaralı otobüsü Çınartepe-Şirinyer Aktarma Merkezi arasında sefer yapıyor. Peki 441 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

18 saat önce SPOR

Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor, kulüp bugün gerçekleşen antrenmanla kondisyon tazeledi.