• DOLAR 33,99 %0.27
  • EURO 38,06 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.739,33 %1.18
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 63.699 %-1.07
  • ETHERIUM 2.723 %-1.5
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eski Foça’da bulunan ve Foça Belediyesi’ne ait dükkanlara yüzde 300’ün üstünde zam geldi. Foçalı esnaflar belediyenin yaptığı zamma isyan ederek, “Onlarca dükkan kapatıp gitmek zorunda kalacak” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İnönü Caddesi'nde hiçbir önlem alınmadan sürdürülen inşaat, tehlike saçıyor. İnşaat demirleri yolda kesilirken, vatandaşlar inşaatın önünden tedirginlikle geçiyor.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik, 23 Temmuz Salı günü Muğla'nın üç ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türk Tabipler Birliği Aile Hekimliği Kolu’nun tüm illerde başlattığı eylemler devam ediyor. İzmir Aile Hekimleri Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Volkan Altan, eylemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir toplu taşımasının en önemli yapılarından metro ve İZBAN'da yürüyen merdiven çilesi bitmek bilmiyor. Kentin neredeyse tüm toplu taşıma araçlarının bulunduğu Halkapınar'da ne metroda ne de İZBAN'da yürüyen merdivenler çalışmıyor.

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Bilim Deney Evi Yaz Kampı, çocukları bilimle buluşturuyor. Kursa katılan çocuklar aldıkları eğitimi pratik etme imkanı da buluyor.

1 ay önce GÜNCEL

Sokak hayvanlarına "ötanazi" yolunu açan kanun teklifinin görüşmelerine bugün TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda devam ediliyor. Görüşmelere avukatların girmesi ise engellendi.

1 ay önce EKONOMİ

Altın, geçtiğimiz hafta tarihi rekorunu kırdı. 2 bin 620 lira seviyesini gören gram altın yeni haftaya düşüşle başladı. Altın bugün, 2 bin 580 lira seviyesinde işlem görüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı aldığı geri bildirimlerin ardından ehliyet sınavındaki paralel park aşaması için kuralları esnetme ve bazı kuralları değiştirme kararı aldı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ekonomik darboğazda yaşayan emeklilere destek olmak amacıyla “Emekli Destek Paketi” hazırladı. Muğla’da “Halk Kart” sahibi olan ve sosyal destek alan emeklilere aylık 2 bin TL destek veriliyor.