• DOLAR 33,09 %0.03
  • EURO 35,87 %0.15
  • ALTIN 2.543,33 %0.29
  • BİST100 10.747 %0.12
  • BITCOIN 66.800 %-4.02
  • ETHERIUM 3.326 %-1.42
37°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 24 Temmuz Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 hafta önce SPOR

Manisa Futbol Kulübü, Milli Mücadele temasına uygun olarak hazırlanan özel formasını futbol severlerin beğenisine sundu.

1 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBMM’de komisyonda görüşmeleri süren sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce GÜNCEL

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Dr. Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurmasıyla gözler Gündoğdu’nun kim olduğuna çevrildi. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir?

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi kararını açıkladı. MB faizi yüzde 50'de sabit tuttu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Kurucu Genel Başkanı ve 1. TİP’in kurucularından olan Kemal Türkler, katledilişinin 44. yılında Karşıyaka’da düzenlenen bir programla anıldı.

1 hafta önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

İzmir Arkeoloji Müzesi, içerdiği tarihi eser çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Birçok dönemin tarihi eserlerine ev sahipliği yapan müze, Konak'ta yer alıyor. Peki, İzmir Arkeoloji Müzesi nerede? İzmir Arkeoloji Müzesi'ne nasıl gidilir?

1 hafta önce GÜNCEL

Basın Konseyi, "Basında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908’in yıldönümünü bu yıl da maalesef 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' olarak kutlamaktan çok uzaktayız. Osmanlıda İkinci Meşrutiyetin ilan edilmesiyle özgürlüğüne kavuşan Türk basını, 116 yıl sonra istibdat dönemini anımsatan bazı uygulamalara, sansüre ve otosansüre maruz kalıyor" açıklamasını yaptı.

1 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

İzmir'de sevilerek tüketilen yemeklerden biri olan sütlü balık adeta birbiriyle uyumsuz görünen malzemelerden ortaya çıkan bir lezzet bombası...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 24 Temmuz Çarşamba gününden itibaren bir otobüs hattının gidiş dönüş güzergahında değişikliğe gidileceğini açıkladı.