• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.499 %1.82
  • ETHERIUM 3.298 %1.47
25°
1 gün önce POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, Meclis'te DEM Partili milletvekilini darbeden AKP Trabzon Milletvekili Karaismailoğlu'nu tebrik edip "Oflu duruşuna, ellerine sağlık…" dedi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi’nin önümüzdeki 5 yılını kapsayan yol haritasının belirlendiği; misyon, vizyon ve temel çalışma ilkelerinin tanımlandığı “Buca Belediyesi 2025 – 2029 Dönemi Stratejik Plan” çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin önemli tarım havzalarından İzmir'deki ovalarda yetiştirilen ve kavurucu sıcakta hasat edilen salçalık domatesin tarladan toptan satış fiyatı, üretimdeki artış nedeniyle geçen yılın altına düştü.

1 gün önce SAĞLIK

Fizyoterapist Belir, fibromiyalji hastası insanların yaşamını kolaylaştıracak tavsiyelerde bulundu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Foça'da bulunan Eski Foça 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nde personel yetersizliği nedeniyle vatandaşlar mağdur oluyor.

1 gün önce SPOR

Sezonun başlamasına çok az bir süre kalmışken, Göztepe’de yoğun bir gündem yaşanıyor.

1 gün önce SPOR

Beşiktaş'ta yolların ayrılması planlanan Daniel Amartey ile görüşmeler devam ediyor. Ganalı futbolcunun siyah-beyazlı takımdaki geleceği birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İşletme Fakültesi’nden çift diplomayla mezun olan Süleyman Gürel, çocukluktan bu yana çok istediği yurt dışında kariyer yapma hedefine ulaşarak Avrupa’ya yelken açtı.

1 gün önce GÜNCEL

Sinemaseverleri mutlu edecek bir haberimiz var. Bu hafta 6 yeni film vizyona girdi. İşte bu hafta vizyona giren filmler...

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çocukluk dönemi kanseri olarak bilinen ‘Nöroblastom’ hastalığına sahip 5 buçuk yaşındaki Zeynep Türkmen, robotik cerrahi ameliyatı ile sağlığına kavuştu.