• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.500 %1.33
  • ETHERIUM 3.280 %0.31
29°
14 saat önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir'in kuzey kısmının en büyük sağlık kuruluşlarından biri olarak öne çıkıyor. Peki, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede? Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

14 saat önce TEKNOLOJİ

Teknoloji severleri yakından ilgilendiren bir haberimiz var. Elon Musk, Tesla telefonlarını tanıttı. Peki, Tesla telefonun özellikleri neler?

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmirliler artan trafik yükü ve araç yoğunluğu ile birlikte büyük bir park problemi yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN Otoparkları ise park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Alsancak Punta Katlı Otoparkı nerededir? Alsancak Punta Katlı Otoparkı ücretleri 2024

14 saat önce GÜNCEL

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmekte olan yayanın otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada yaya yaralandı.

14 saat önce GÜNCEL

Paris Olimpiyatları'nın açılış töreninde Fransız İhtilali'nde kafaları kesilen kraliyet ailesinin simgelenmesi gündemde oldukça ilgi çekti. Peki, Fransız İhtilali'nde kraliyet ailesi'nin neden başları kesildi?

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan dar gelirli çiftlere destek olmak amacıyla ücretsiz gelinlik hizmeti başlattı. Konak’ta ikamet eden ihtiyaç sahibi çiftler bağışlarla büyüyen Giysi Market’te birbirinden şık, yepyeni gelinlikleri ücretsiz olarak kiralayabiliyor.

14 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yaşayan otizmli ultra maraton yüzücüsü Tuna Tunca, Manş Denizi'ni geçmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

15 saat önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

15 saat önce GÜNCEL

İzmir'de ‘Sahte oto kiralama sitesi' kurarak dolandırıcılık yapan 20 yaşındaki suç makinesi 2 yıl içerisinde 50 suça karıştı. Kendisine evsiz süsü veren suç makinesi 53 yıl 7 ay hapis cezası ile aranırken Adana'da çocuk parkında bekçiler tarafından yakalandı.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İZSU tarafından yapılan açıklamaya göre 27 Temmuz Cumartesi günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...