• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.499 %1.82
  • ETHERIUM 3.298 %1.47
25°
16 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmirlilerin yaz sıcaklarında tatil rotası arayışı sürüyor. Birbirinden güzel koy ve plajlar tatil seçeneği olarak keşfedilmeyi bekliyor. Bu koylardan biri de aynı zamanda müthiş bir kamp deneyimine olanak sağlayan Çanak Koyu. Peki Çanak Koyu nerededir? Çanak Koyu'na nasıl gidilir?

16 saat önce GÜNCEL

Kocaeli’de, denizde yüzerken jet ski çarpması sonucu yaralanan Semra Engin, ölümden döndü. Engin, jet ski sürücüsünün olaydan sonra kaçtığını dile getirdi.

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir ESHOT'un 443 numaralı otobüsü Egekent-Bostanlı İskele arasında sefer yapıyor. Peki 443 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

17 saat önce MUĞLA

Muğla Belediyesi, önemli bir halk sağlığı sorunu olan HPV’ye karşı çalışmalarına başladı. Belediye, 9-26 yaş aralığındaki kız çocuklarına ve kadınlara ücretsiz aşı hizmeti verecek.

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

TÜİK’in temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından, Çiğli Belediyesi enflasyona bağlı maaş artışına gitti.

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Kadın Cinayetlerinde Öldürülen Çocuklar" raporunu açıkladı. Kılıç, kadın cinayetlerinin aile içi katliamlara dönüştüğüne dikkat çekerek, bu yılın ilk altı ayında aile içi cinayetlerde 24 çocuğun hayatını kaybettiğini söyledi.

17 saat önce SPOR

Türkiye Basketbol Süper Lig ekiplerinden Aliağa Petkimspor, ABD'li forvet Bryson Williams'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Peki, Bryson Williams kimdir, nerelidir?

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de bulunan Grand Hotel Ontur’un İzmir ve Çeşme Otelleri Genel Müdürü Gökçe Kesikçiler Buğday, otelde kadın çalışanlar için kitap kulübü kurdu. 60 kadar çalışan kadının üye olduğu kitap kulübünde 2 ayda 200’e yakın kitap okundu.

17 saat önce GÜNCEL

Hükümetin, vergi paketiyle ilgili kanun teklifi taslağına koymayı planladığı ancak daha sonra taslaktan çıkarılan belediyelerin borçlarının tahsiline ilişkin maddenin yeni yasama yılında Meclis’e sunulacağı kulislere yansıdı.

18 saat önce MUĞLA

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’nın Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapmayı planladığı, Okluk Koyu’ndaki Devlet Konukevi'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan Marmaris Güneş Enerji Santrali projesine 'Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir' kararı verildi.