• DOLAR 34,05 %0.18
  • EURO 37,69 %0.28
  • STERLIN 44,72 %0.28
  • ALTIN 2.708,71 %-0.57
  • BİST100 9.946 %-0.76
  • BITCOIN 56.850 %-3.69
  • ETHERIUM 2.400 %-4
36°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

31 Mart yerel seçimleriyle Belediye Başkanı seçilen Mehmet Türkmen yönetimindeki Kemalpaşa Belediyesi’nde yaklaşık 140 kişinin işine son verildi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Datça ilçesinde, karadan ulaşım bulunmayan bir bölgeye bırakılan ve "Burası Yunanistan" denilerek kaçakçılar tarafından kandırılan düzensiz göçmenler, mahsur kaldıkları Kalemlik Koyu'nda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'daki Ayıbalığı Koyu’nda Akdeniz foklarının yaşam ve üreme alanlarına izinsiz olarak kurulan demir iskelenin kaldırılmasını sağladı.

1 ay önce MANİSA

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Ahmetli ilçesini ziyaret etti. Genel Müdür Postacı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in talimatları doğrultusunda Ahmetli’nin altyapı sorunlarını yerinde tespit ederek, kalıcı çözüm ve dirençli altyapılar oluşturmak için projeler hazırlayacaklarını belirtti.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Ortaca ilçesinde çıkan yangında, yaklaşık 2 hektar ormanlık alan zarar gördü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Muharrem ayı dolayısıyla Şantiye Tesisinde personel ile bir araya gelerek aşure ikramında bulundu.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı, olimpik karate yaz kampına 50 sporcu ile katıldı. Karate branşında tecrübeli isimlerin genç sporcularla bir araya geldiği organizasyona Manisa ev sahipliği yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri Migros Migroskop indirimlerini duyurdu. Market çok sayıda indirim yapacak, indirimler 14 Ağustos'a kadar geçerli olacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun düzenlediği yaz dönemi tiyatro kursları, oyunculuğa ilgi duyan çocukları ve yetişkinleri ustalar ile buluşturdu. 127 kursiyerin eğitim aldığı kurslar, bu ay sonunda renkli gösterilerle final yapacak. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Nitelikli eğitimlerimizle yeni yeteneklerin yetişmesine destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığınca planlaması yapılan, spora yatkın öğrencilerin keşfedilmesi amacıyla hayata geçirilecek olan "spor okulları" bu dönem açılacak.