• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.679 %1.26
  • ETHERIUM 2.270 %2.3
27°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Son dönemlerde toplumun büyük bir kesiminin tepki gösterdiği, sokak hayvanlarına ilişkin yasaya bir tepki de Karaburun’dan geldi. Gerçekleştirilen basın açıklamasında birçok siyasi partinin ve demokratik ilke örgütünün unsurları yer aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Van'da düzenlenen aşiret düğününde gelen takılar ilgi çekti. Geline 3 kilo altın takılırken damadada 3 milyon TL takı takıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

"Vergide Adalet İstiyoruz" şiarıyla Türkiye genelinde gerçekleştirilen eylemler, 22. haftasında da devam ediyor. Yapılan eylemlerde, TTB ve SES öncülüğünde aile hekimleri de yer aldı.

1 ay önce YAŞAM

Yüzyüzeyken Konuşuruz, geçtiğimiz günlerde yeni parçası Yine De'yi paylaştı. Müzikseverlerin beğenisine sunulan parça, kısa sürede büyük ilgi gördü. Yüzyüzeyken Konuşuruz - Yine De şarkı sözleri...

1 ay önce GÜNCEL

Niğde’de sokak köpeklerinin belediye tarafından öldürülerek gömüldüğü iddia edilen Niğde Hayvan Mezarlığı’nda, hayvanların kireçleme ve topraklama işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yapılmadan çıplak gözle görünür bir biçimde bırakıldıkları görüldü.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Vişneli parfe, yapımı oldukça kolay olan bir soğuk tatlıdır. Vişneli parfe nasıl yapılır? Vişneli parfe tarifi…

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarının taleplerini ve şikayetlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde iletebilmeleri amacıyla Mobil Muhtar Uygulamasına geçiyor.

1 ay önce GÜNCEL

Çorum'da kendisini Interpol görevlisi olarak tanıtan şahıs, kadını arayarak FETÖ soruşturmasında gözaltına alınacağını iddia etti. 3 gün içerisinde 4 ayrı banka hesabına 1 milyon 650 bin lira gönderen kadın, zanlının elindeki altınları da istemesi üzerine polise şikayette bulundu

1 ay önce SPOR

Bucaspor 1928'de, teknik direktörlük görevine sözleşmesi sona eren Cüneyt Dumlupınar yerine altyapı antrenörü Engin Dursun getirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar Belediyesi, vatandaşın belediye hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlamak için dijital belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini ekledi.