• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.400 %-0.18
  • ETHERIUM 2.280 %-0.52
32°
1 ay önce BALIKESİR

Engelli vatandaşların kolayca kumsala, denize ve güneşe erişebildiği Ayvalık Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Duba Tesisleri plajları hizmete devam ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Instagram'a getirilen erişim yasağını konuşurken şimdi de TikTok mu kapatılıyor? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" dedi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka’da, darp ettikleri kişinin cep telefonunu ve kredi kartlarını gasp eden şüphelilerin marketten alışveriş yaptıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yakalanan 3 şüpheli, tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan sokak hayvanları için yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak; firmalar, veteriner klinikleri ve vatandaşların katılımıyla geniş kapsamlı paydaş toplantısı düzenledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçe esnafıyla buluşmalarına devam ediyor. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Duman, 2025 yılından itibaren hızla yatırım projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi, araçların ağır bakımlarını Makine İkmal Birimi’nde kendi olanaklarıyla yaparak tasarruf sağlıyor.

1 ay önce DÜNYA

Japonya'nın Miyazaki şehrinde 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe neden olan depremin ardından hızlı tren seferleri durdurulurken tsunami uyarısı yapıldı.

1 ay önce MUĞLA

Türkiye'de Ege Bölgesi'nde yer alan Muğla, kendine özgü mutfak kültürü ile de dikkatleri üstüne çekiyor. Peki Muğla'nın neyi meşhur? Muğla'nın meşhur yemekleri...

1 ay önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından getirilen düzenlemeyle, paylaşımlı yolculuk sektöründe sağlanan kazanç kayda alınarak vergilendirilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi İmar Müdürü Sarper Dikmen sabah saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.