• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.000 %-1.64
  • ETHERIUM 2.266 %-1.86
32°
1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında görev yapacak olan hakemler belli oldu. Ligin ilk maçını Galatasaray-Atakaş Hatayspor müsabakasıyla Turgut Doman yönetecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi; sokak hayvanlarının ‘uyutulmasının’ önünü açan ve toplumsal tepkilere rağmen yürürlüğe konulan yasaya karşı, sahiplendirme kampanyası başlattı.

1 ay önce EKONOMİ

Başkan Karahan, yıl sonu enflasyon tahmini olan yüzde 38 seviyesinin değişmediğini belirtti.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde, tarımsal üretimle uğraşan Recep Artuç, 83 santimetre uzunluğunda, 13 kilogramlık bir acur yetiştirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tropik bölgelerden Alp dağlarına kadar çok geniş bir coğrafyaya ait pek çok bitki türünü barındıran Dikili Atatürk Botanik Bahçesi'nde ortalama üç bin bitki çeşidi yer almaktadır. Peki, Dikili Atatürk Botanik Bahçesi nerede? Dikili Atatürk Botanik Bahçesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi can dostlar için seferber olmaya devam ediyor. Her fırsatta candostların en iyi şekilde yaşatılması gerektiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, can dostların daha rahat yaşamlarını sürdürmesi için Doğal Yaşam Alanı oluşturacak

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli yazar Ece Beşer, engelleri kitap sevgisiyle ve ilk eseri "Dört Tarafım Engel" ile aşarak yazarlık hayalini gerçekleştirdi. 1988 doğumlu Beşer, Yaşar Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünü üçüncülükle bitirdi. Yeni kitabı "Amerika’ya da Yolum Düştü" ise Biz Kitap'tan çıktı ve yine engelleri aşma mücadelesini anlatıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN otoparkları park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı nerededir? Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı ücretleri 2024...

1 ay önce POLİTİKA

CHP, "Fındık Mitingi"nin ardından Gaziantep'te "Fıstık Mitingi" düzenleyecek. Mitingin 24 Ağustos Cumartesi günü yapılması bekleniyor.

1 ay önce GÜNCEL

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık Demir'in neden olduğu kazada motosikleti kullanan Yavuz Selim Öztürk’ün annesi Neriman İnan açıklama yaptı.