• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.750 %1.01
  • ETHERIUM 2.283 %0.35
30°
1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 475 numaralı otobüsü Tınaztepe Üniversitesi- Halkapınar Metro arasında sefer yapıyor. Peki 475 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Spil Dağı Milli Parkı eteklerindeki ormanlık alanda başlayan yangın İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin havadan ve karadan müdahalesiyle kısa sürede büyümeden söndürüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de Menemen Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ancak ihalesi henüz yapılmayan arsaya, “Torunlar GYO Proje Alanı” yazılı tabela dikildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Yaşar, Cumhuriyetçi Grup Başkanı Şule Çamkıran ve yardımcıları bir eylem düzenledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eşrefpaşa Hastanesi Başkehimi Dr. Yavuz Uçar, görevinden istifa etti. İstifası temel atma töreninden hemen sonra gelen Uçar gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok yorulduğum için istifa ettim” ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir’de belediye başkanları örgüt-belediye ilişkilerini ele almak için bir araya geldi. CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu toplantı çıkışında, “Belediyeleri hizmet ettirmemek için dar boğaza sokanlar tüm örgütü karşısında bulacaktır. Belediyelerin SGK borçları ile ilgili şu kadarı CHP’li belediyelere ait demek doğru değil” diye konuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in 5 bin yıllık tarihine ışık tutan ve özellikle ticaret hayatını gözler önüne seren 'Cumhuriyet’in 100. Yılında Cumhuriyet ile şekillenen bir kent: İzmir' sergisi ziyarete açıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de DEAŞ terör örgütü lehine sosyal medya platformlarından paylaşımlar yaptıkları tespit edilen şüpheli 5 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

1 ay önce SPOR

Göztepe'nin ilk maçını Zorbay Küçük yönetecek. İzmir temsilcisi Küçük ile sadece bir maç kazanabildi.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın Karacabey Ovası'nda salçalık domatesleri ellerinde kalan üreticiler, Bursa-İzmir Karayolu'nda sorunlarını dile getirmek amacıyla eylem başlattı. Jandarma ve çevik kuvvet ekiplerinin engellemeye çalıştığı üreticiler, "Çiftçiye uzanan eller kırılsın", "Hükümet istifa", "Çiftçi mahsulüne sahip çık" şeklinde slogan attı. Üreticiler eylemlerini sürdürüyor.