• DOLAR 34,05 %0.21
  • EURO 37,63 %-0.11
  • STERLIN 44,57 %-0.11
  • ALTIN 2.730,25 %0.07
  • BİST100 9.734 %-0.38
  • BITCOIN 55.250 %2.32
  • ETHERIUM 2.288 %1.43
32°
1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Tüm itirazlara ve mücadeleye rağmen katliam yasası Meclis’ten geçmişti. Hukukçularımız ve grubumuz 180 sayfalık çok kapsamlı itiraz dilekçemize son şeklini veriyor. Anayasa Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma talebimizi de içeren başvurumuzu bu hafta yapacağız" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Market zincirlerinden biri olan Migros, Cumadan cumaya indirimlerini duyurdu. Migros indirimleri 15 Ağustos'a kadar geçerli olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Adana'nın Çukurova bölgesinde yaşanan kuraklık, tarımsal üretimi olumsuz etkiledi. Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği, çiftçilere güzlük soğan, patates, sarımsak ve çeşitli sebzelerin ekilmemesi gerektiğini söyledi. Çiftçiler ise bu önlemlerin gelecek sene ürünlerin fiyatına yansıyacağını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, toplumun her kesiminin görüş ve önerilerini almak, stratejik planın oluşturulmasına katkı sağlayacak fikirlere yer vermek ve Bayraklı’yı tüm paydaşlarla birlikte yönetmek için halk buluşmalarına başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mithatpaşa Caddesi'nde park yasağı olan alanların hemen hepsinde park etmiş araçlar bulunuyor.

1 ay önce MANİSA

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçe merkezinde son günlerde yaşanan su kesintilerinin nedeni ile ilgili saha çalışması başlattı. Uzun vadeli çözüm için açılacak 4 yeni sondaj kuyusunun yer tespiti yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 10 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş Belediyesi, ilçe merkezinde tehlike arz eden ve çevre kirliliğine neden olan hurda araç, iş makinası ve tarım aletlerini topluyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de temiz suyu, doğal güzelliği ve huzurlu atmosferiyle tatilcilerin mutlaka deneyimlemesi gereken plajlardan biri de Özdere Plajı. Peki Özdere Plajı nerede? Özdere Plajı'na nasıl gidilir? İşte detaylar...

1 ay önce DÜNYA

Cate Blanchett, gişe rekorları kıran 3 filmlik 'Yüzüklerin Efendisi' serisi için kimsenin ödeme yapmadığını söyledi.