• DOLAR 34,06 %0.04
  • EURO 37,65 %0.05
  • STERLIN 44,64 %0.05
  • ALTIN 2.738,99 %-0.17
  • BİST100 9.708 %0.09
  • BITCOIN 57.354 %3.81
  • ETHERIUM 2.352 %1.5
32°
4 hafta önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen PKK/YPG’li 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

4 hafta önce MANİSA

Ege Bölgesi'nde tarihi yapısıyla öne çıkan şehirlerden biri olan Manisa, geçmiş dönemlerde birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bu medeniyetlerin kurduğu antik kentler günümüzde hala tarihi değer olarak korunmaktadır. Peki Sardes Antik Kenti'nin tarihçesi nedir? Sardes Antik Kenti nerededir? Nasıl gidilir?

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yangın, trafik kazaları ve doğal afetlere profesyonel ekiplerle anında müdahale edebilmek için itfaiye teşkilatını güçlendiriyor. Bu kapsamda 3'ü kadın 24 itfaiyeci adayı eğitim sonrası Büyükşehir'in yeni ateş savaşçıları olarak görev yapacak.

4 hafta önce GÜNCEL

YouTube'un eski CEO'su 56 yaşındaki Susan Wojcicki'nin hayatını kaybetmesi sevenlerini hüzüne boğdu. Peki, YouTube'un eski CEO'su Susan Wojcicki kimdir? Susan Wojcicki neden öldü?

4 hafta önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 476 numaralı otobüsü Tınaztepe - Şirinyer Aktarma Merkezi arasında sefer yapıyor. Peki 476 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

4 hafta önce GÜNCEL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 16 Ağustos'ta Instagram'a getirilen erişim engelini görüşmek için toplanacak. Komisyonun CHP, İYİ Parti ve DEM Partili üyeleri, Instagram’a getirilen erişim engelini görüşmek üzere ortak imzayla komisyonu olağanüstü toplantıya çağırmıştı.

4 hafta önce GÜNCEL

Adıyaman'da, inşaat iskelesinin çökmesi sonucu ağır yaralanan 3 işçiden 1'i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce MUĞLA

Türkiye’nin 81 iline bugüne kadar 19 milyon yerel tohum dağıtan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Tıbbi-Aromatik Bitkiler ve Yerel Tohum Merkezi, 2025 yılı için ata tohum çalışmalarına başladı.

1 ay önce GÜNCEL

Yurtta genelindeki haftalık hava durumu tahminini yayımlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), batı ve güney kesimlerin mevsim normallerinin üzerinde, iç ve doğu kesimlerin ise mevsim normalleri civarında seyredeceğini paylaştı.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Didim ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı.