• DOLAR 33,93 %0.12
  • EURO 37,65 %0.07
  • STERLIN 44,56 %0.07
  • ALTIN 2.802,64 %0.53
  • BİST100 9.554 %0.35
  • BITCOIN 58.305 %0.93
  • ETHERIUM 2.340 %-0.29
31°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Kadın Hentbol Takımı’nın altyapısından çıkan sporcular Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ter dökecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Mor Dayanışma, kadın mücadelesini güçlendirmek ve yeni dönemde örgütlülüklerini hızlandırmak amacıyla "Özgürlük yanı başımızda, ellerimizde, Kadınlar neredeyse orada" sloganıyla bir yaz kampı düzenliyor. Mor dayanışmanın kampı, erkeklerin katılımına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da kenevir ekmek suçundan yaklaşık 5 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, saman balyalarının arasında halı ve yastık dahi koyduğu gizli bölmede yakalandı. Şahsın saklandığı yer jandarma ekiplerini şok etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dezavantajlı mahallelerde kurduğu Dayanışma Noktaları’nda vatandaşlar sosyal yardımlarla buluşuyor. Konak’taki Süvari Dayanışma Noktası’nda annelere bebek bakımı ile ilgili eğitim verildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente yeniden kazandırmak üzere projelendireceği iki simge mekan Yıldız Sineması ve Tarihi Bıçakçı Han ile Aziz Vukolos Kilisesi’ni ziyaret eden Başkan Tugay ile Mahir Polat fikir alışverişinde bulundu.

4 hafta önce GÜNCEL

Antalya’nın Alanya ilçesinde el freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne ve 1 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Aracı durdurmaya çalışan babanın mücadelesi ve aracın uçurumu yuvarlanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nda dün akşam saatlerinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Balçova’da bulunan Selway Outlet’in içindeki aynı firmaya ait iki akaryakıt istasyonunun kullanım izni ve kira sözleşmesi olmadan faaliyet gösterdiği, yargı kararlarına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce ruhsatının iptal edilmediği ortaya çıktı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Instagram’ın kapatılıp daha sonra yeniden açılmasını nasıl değerlendirdiklerini yurttaşlara sorduk.