• DOLAR 33,92 %0.10
  • EURO 37,67 %0.11
  • STERLIN 44,63 %0.11
  • ALTIN 2.809,57 %0.78
  • BİST100 9.653 %1.39
  • BITCOIN 58.000 %0.06
  • ETHERIUM 2.356 %0.47
30°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, LÖSEV çocuklarını 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ile Sıfır Karbon Noktası’nda konuk etti. Tesisleri gezen çocuklar, geri dönüşüm süreçlerini gözlemleyerek öğrenme imkanı buldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taaruz’un 102. yıl dönümünde Afyonkarahisar’daki tarihi yürüyüşe Bucalı gençlerle katılarak, Büyük Zafer’i anacaklarını açıkladı.

4 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Türkiye’nin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan altın madalyasız dönmesinin ardından, "Spordaki siyasallaşmanın başarısızlığa etkilerinin tespit edilmesi" amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi, yaz aylarında artış gösteren ve halk sağlığını önemli ölçüde etkileyen sinek, ve haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Sosyal medyada bir öğretim üyesinin YKS sınavında eksi 1.75 fizik netiyle fizik bölümüne yerleştiği iddiaları gündem oldu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), eksi netle herhangi bir adayın puanının hesaplanmasının mümkün olmadığını açıkladı.

4 hafta önce BALIKESİR

30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri’nde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in başlama vuruşuyla gerçekleşti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Güzelbahçe’nin gecekondulaşmanın yoğun olduğu Atatürk Mahallesi’nde imar revizyonuna gidiyor. Başkan Günay, “Yıllardır çözülemeyen imar sorununa neşter vuracağız. Vatandaş mağdur, vatandaş yıllardır sıkıntıda. Çözmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, İzmir'de sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle Dilruba Y.’nin tutuklu yargılanmasının hukuka aykırı olduğunu söyledi.

4 hafta önce SPOR

Karşıyaka SK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde birçok transferi ve anlaşmayı duyuran kulüp, şimdi de orta saha oyuncusu Hakan Barış ile anlaştı.

4 hafta önce SPOR

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’nun genç futbolcularından Arif Şimşir ve Furkan Emin Kaçmaz, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.