• DOLAR 33,94 %0.13
  • EURO 37,65 %0.00
  • STERLIN 44,64 %0.00
  • ALTIN 2.814,97 %0.97
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.997 %3.09
  • ETHERIUM 2.416 %2.93
24°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

16-17-18 Ağustos tarihlerinde Karaburun, Alanes kamp alanında gerçekleşecek olan Karaburun Sanat Kampıyla sanatın farklı kollarında üreten sanatçılar ve sanat severler bir araya gelecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de satın aldıkları dairenin bulunduğu apartmanın çeşitli bölümlerinde çatlama, kabarma ve dökülme gibi gizli ayıplar olduğu iddiasıyla müteahhit firmaya dava açan ev sahipleri, firmadan 420 bin lira tazminat kazandı.

4 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Selendi ilçesinde otomobilin takla atarak devrildiği kazada yaralanan olmadı.

4 hafta önce SAĞLIK

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, medya kuruluşlarının Ankara Temsilcileriyle bir araya geldi. Maymun Çiçeği virüsü ve COVİD-19’a ilişkin konuşan Memişoğlu, “Maymun çiçeği ve COVID ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konak ilçesindeki Zeki Müren Parkı olarak bilinen alan, bir zamanlar İzmir’in yeşil vahası olan İngiliz Bahçesi’nin kalıntılarını barındırıyor. Tarihi köprü ve geniş yeşil alanıyla geçmişin izlerini taşıyan park, zamanla küçültülerek bugünkü haline gelmiş.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de toplu ulaşımın önemli araçlarından biri de ESHOT. Peki her gün binlerce vatandaşın bindiği ESHOT'ta unutulan eşyalar nasıl bulunur? İşte detaylar...

4 hafta önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın doğal güzelliklerini korumak için 220 çevre davası açtı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “Muğla, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi. Bu güzellikleri korumak, gelecek nesillere bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

4 hafta önce SPOR

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, branşının olimpiyat performansına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, “Tüm olimpiyatlardan madalya ile dönme geleneğimizi sürdürdük” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Süper Lig’de bu sezonun ilk iç saha maçında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Göztepe’de taraftarların maça ilgisi oldukça yoğun. Saat 14.30 itibariyle satışa çıkan maç biletleri, tam 4 dakika içerisinde tükendi. Cumartesi akşamı Gürsel Aksel Stadyumu’nda tek bir boş koltuk kalmaması bekleniyor.

4 hafta önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 480 numaralı otobüsü İnciraltı-Üçkuyular İskele arasında sefer yapıyor. Peki 480 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?