• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.746 %4.08
  • ETHERIUM 2.438 %3.41
21°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Terör örgütü PKK/KCK yapılanmasına yönelik İzmir'de gerçekleşen operasyonda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tüm-Bel Sen ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi krizi sona erdi. İzBB ile Tüm-Bel Sen 17 bin TL’lik TİS üzerinde anlaşarak 6 bin büyükşehir emekçisini ilgilendiren TİS’i imzaladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde MHP Grubu tarafından Milli Futbolcu Merih Demiral’ın heykelinin dikilmesi önergesi, ilgili komisyonda oy çokluğuyla reddedildi.

4 hafta önce KÜLTÜR SANAT

İzmir'de yaşayan multidisipliner sanatçı Fırat Karapınar'ın atık malzemeleri sanata dönüştüren yenilikçi sergisi "DePort İleri Dönüşüm Heykel Sergisi" 16-31 Ağustos tarihlerinde UrlaDam’da sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, geri dönüşümle estetiği bir araya getirerek izleyicilere çevre bilinci kazandırmayı hedefliyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Göztepe Metro İstasyonu Basın Sitesi çıkışında, 17 Temmuz’da su borusu patlamış ve tamir edilene kadar dakikalar içinde litrelerce su boşa akmıştı. Aradan bir ay bile geçmeden, aynı noktada yine İZSU’ya ait su borusu yine patladı. İşte o anlar...

4 hafta önce GÜNCEL

130 yazar ve aydın sokak hayvanlarının katledilmesinin önünü açan Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun geri çekilmesine yönelik çağrı yayımladı

4 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Ligi ekiplerinden Göztepe, Fransa doğumlu Kamerun asıllı Malcom Bokele ile anlaştı.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 15 Ağustos 2024 Perşembe günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

YKS’de yaptığı eksi 1,75 netle fizik bölümüne yerleştiğini duyuran Prof. Dr. Behçet Özkara’nın açıklaması üzerine, Eğitim-Sen İzmir Üniversiteler Şube Başkanı Lülüfer Körükmez, “Bunu, Fen-Edebiyat fakültelerinde temel bilimlerin ve bölümlerin değersizleştirilmesi ve işlevsizleştirilmesinin sonucu olarak görüyoruz” dedi.

4 hafta önce MANİSA

Manisa’nın Gördes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Her geçen dakika bölgedeki ekiplerin sayıları artırılırken, alevlerin kontrol altına alınması için yoğun çaba harcanıyor.