• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,85 %0.64
  • STERLIN 44,96 %0.64
  • ALTIN 2.821,25 %0.41
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-2.36
  • ETHERIUM 2.285 %-3.99
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde başlayan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek yerleşim alanlarına sıçradı. Karşıyaka Sanayi Bölgesi’ne de iş yerlerine alevler sıçrarken, vatandaşlar iş yerlerinin yanışını izledi. İşte o anlara ait drone görüntüleri...

1 ay önce GÜNCEL

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, kentte tedavi altına alınan Senegallinin maymun çiçeği hastası olmadığını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mithatpaşa 99. Sokakta oturan vatandaşlar, bir buçuk yıldır süren okul inşaatı sebebiyle zor günler yaşıyor. Neredeyse 24 saat süren inşaat çalışmaları nedeniyle uykusuz geceler geçiren mahalle sakinleri, yola verilen zararlardan da şikayetçi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda dün gece başlayan, Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerini etkileyen yangın için seferber oldu. Köylerde mahsur kalan yaşlı yurttaşlar ile Bayraklı ve Karşıyaka belediyelerinin hayvan barınaklarındaki can dostlar taşındı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş Belediyesi, sosyal belediyecilik projelerinden biri olan “Kent Lokantası”nı hizmete sundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İl AFAD Merkezi’nde, Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu’un başkanlığında yapılan toplantıya katıldı.  Tugay, daha sonra afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında büyük bir uyuşturucu operasyonuna imza attı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin kültür sanat mekanlarından Sanathane’de düzenlenen Türk Mitolojisi söyleşisinde, Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü, Türk Halk Bilimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Pınar Fedakar, katılımcıları Türk mitolojisinin derinliklerine doğru şiirsel bir yolculuğa çıkardı.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 17 Ağustos Cumartesi günü Muğla'nın 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce POLİTİKA

Özel, AYM'nin Can Atalay kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeler sırasında yaşanan kavgaya ilişkin açıklama yaptı.