• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.672 %-0.86
19°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İhtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaları hedefiyle oluşturulan Halk Kart desteği ile ilgili Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, sosyal medya hesabından bilgilendirmelerde bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi temizlik işçileri çöp konteynerini boşalttıkları sırada bir kutu içinde buldukları 500 bin değerindeki altın bilezikleri, gösterdikleri örnek davranışla sahibine ulaştırmayı başardı.

1 ay önce GÜNCEL

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay ve Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, okulların açılmasına az bir süre kala eğitim masraflarındaki fahiş fiyatlara dikkat çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi resim kursu öğrencileri iklim krizine dikkat çekmek için Selçuk Efes Kent Belleği’nde bir araya geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan bir zeytinlik icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Mutluluk Kahvesi’nin Abacıoğlu Hanı’nda hizmet veren şubesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mutlu, “Mutluluk Kahvesi’nin sayısını günden güne çoğaltarak, bu hizmeti Konak’ımızın pek çok noktasına yaymayı amaçlıyoruz” dedi.

1 ay önce MANİSA

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 14-19 Ağustos tarihleri arasında yapılan abartı egzoz denetiminde 572 araç ve sürücüsüne 1 milyon 634 bin 493 TL idari para cezası uygulandığı ve 120 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Rıdvan Yıldız, trafik sorununa çözüm olması amacıyla yapılan yolun, alemciler ve trafik magandalarının mekanı haline gelmesi nedeniyle 5 mahallenin sakinlerini tedirgin etmeye başladığını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, günün ilk ışıklarında Erzene Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Eşki, Erzene’ye yapılacak hizmetleri yerinde değerlendirdi.

1 ay önce POLİTİKA

Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi toplantısında belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçları gündeme geldi.