• DOLAR 34,19 %0.07
  • EURO 38,13 %-0.10
  • STERLIN 45,74 %-0.10
  • ALTIN 2.892,01 %-0.97
  • BİST100 9.646 %-1.34
  • BITCOIN 63.850 %-2.99
  • ETHERIUM 2.611 %-1.47
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından tarım arazilerine zarar veren hobi bahçelerinin yıkımına başlandı.

1 ay önce MANİSA

Şehzadeler kenti Manisa’da 9 bin 920 dekar araziye can suyu vererek bölge ekonomisine yılda yaklaşık 75 milyon ek gelir sağlayacak Yunusemre Sarma-Davutlar Barajı’nda adım adım sona yaklaşılıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de emekli hakim Mehmet Öncel Günhan ölümünün birinci haftasında kebap dağıtılarak anıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Korosu için korist başvuruları, 3 Eylül’de sona erecek. Her iki koro için seçilecek toplam 24 korist, 7-8 Eylül tarihlerinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak seçmeler sonucunda belirlenecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, kadınlar için Mor Kadraj Temel Fotoğrafçılık Eğitimi düzenliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, yangın bölgesinden kurtardığı ve barınaklarda bulunan can dostları sahiplendirmek için ilkini gerçekleştirdiği “Patili Perşembe” sahipsiz canlara yeni bir yuva kazandırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı yangınının ardından 100 personelle 7 mahallede saha taraması yaptı. İnceleme yapan ekipler, hem gıda paketlerini ulaştırdı, hem de nakdi ve ayni yardımlar için yurttaşları bilgilendirdi. Ayrıca hanelerdeki işsiz, engelli, hastalığı olan bireylerle ilgili bilgi alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in önemli caddelerinden İnönü Caddesi seyyar satıcılar ve motorsikletler tarafından işgal edilmiş.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Hilmi Öz İlkokulu öğrencilerinin Mustafa Reşitpaşa İlkokulu’na nakil olacağı haberlerinden sonra etüt fiyatlarının arttığını söyleyen bir veli, “Biz bunu neden ödüyoruz? Bunu MEB karşılasın” dedi

1 ay önce YAŞAM

Bugün STAR TV'de ne var? 23 Ağustos 2024 Cuma günü STAR TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. STAR TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...