• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • STERLIN 45,79 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ile 15 Ağustos’ta Yamanlar Dağı'nda başlayan ve 62,5 saat sonra kontrol altına alınan yangın felaketinin yaşandığı bölgede bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Altınordu, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da geleceğe yatırım yapıyor. Altınordu Futbol günleri organizasyonu ile gençlerle buluşmayı hedefleyen Altınordu’da, taraftarlar maçların oynanacağı stad konusunda tepkili.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan açık öğretim sınavı sebebiyle bir otobüs hattı için sefer saatlerinde düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de Buca Metrosu çalışmaları sırasında bazı evlerde çatlaklar oluşmuş, vatandaşlar bu duruma tepki göstermişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili açıklama yayınladı.

1 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı Batı Nil Virüsü ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada hastalıkla ilgili bilgi verildi.

1 ay önce SAĞLIK

Dr. Ömer Ufkun grip ilaçlarının yeni hastalıklara davetiye çıkarabileceğine dikkat çekerek, "Özellikle kalp, tansiyon hastalığı olanlarda, 65 yaş üzerinde ve küçük çocuklarda riskli seyredebilir" dedi.

1 ay önce SPOR

Göztepe’de yönetim, olaylı maçın ardından verilen cezalara itiraz etme kararı aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 14-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında; İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Bolu, Uşak, Karabük, Çankırı'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yerleşim yerlerine yakın 5 bin 381 vatandaşın tedbir amacıyla güvenli alanlara tahliyesinin gerçekleştirildiğini bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İnciraltı’ndaki arazilerin SİT derecesinin düşürülmesi hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

1 ay önce MANİSA

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Postacı, Yunusemre ilçesinin ihtiyaçları noktasında ilgili birimlerin çalışmalarına devam ettiğinin altını çizdi.