• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • STERLIN 44,98 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
23°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tıp Fakültesi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 59 genç hekim, diplomalarına kavuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Büyük Taarruz’un 102. yılında Bucalı gençlerle beraber Afyon Şuhut’tan Kocatepe’ye gerçekleştirilen “Zafer Yürüyüşü”ne katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde hurda depolama alanında çıkan yangına müdahale ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İş insanı Ayhan Kındık’ın Kurucu Başkanı olduğu Çağdaş İzmir Derneği, Buca mahalle muhtarları, Karşıyaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İZHED Dernek Yöneticileri, Elazığlılar Federasyonu, Menderes İlçe Başkanı ve toplumda ve çevresinde etkili insanlar ile bir araya gelip güçlü bir takım olan Çağdaş İzmir Derneği, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen renkli bir Sünnet Şöleni düzenledi.

1 ay önce DÜNYA

Ukrayna’da bir otele düzenlenen füze saldırısında Reuters haber ajansı çalışanı Ryan Evans’ın hayatını kaybettiği belirtildi.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Bartın, Artvin, Denizli, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Kastamonu, Eskişehir ve Sinop'ta yerel kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 26 Ağustos Pazartesi günü İzmir'in 4 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde Körfez’de yaşanan balık ölümleriyle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Tugay açıklamasında, “Bu grafikler bize problemin özellikle son 10 yılda kirliliğin arttığını gösteriyor. Bu kirliliğe neyin neden olduğunu tekrar hatırlamak lazım” ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off müsabakaları kapsamında evinde galibiyet arayacak. Sarı-kırmızılılar, İsviçre ekibi Young Boys’u farklı mağlup etmesi durumunda Şampiyonlar Ligi bileti alacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor. Peki Buca Belediyesi'nin logosu nereden geliyor?