• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
18°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme'de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali için 20 Eylül'de Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. Mahkeme kararlarının uygulanmamasına tepki gösteren bölge halkı, projeye karşı mücadelesini sürdürüyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'de yaşlı adam, bahçesine giren sürü nedeniyle tartıştığı çobanı pompalı tüfekle öldürdü.

1 ay önce GÜNCEL

İzmir'de bir sokak röportajında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Dilruba Y.'nin doğum günü, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda kutlandı. İl Başkanı Aslanoğlu, Dilruba'nın bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını diledi. CHP Bayraklı Örgütü de yayınladığı video mesajla, "Sen asla yalnız değilsin, en kısa zamanda yanımızda olacağına inanıyoruz," dedi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın İzmir’in en gözde okullarının da aralarında bulunduğu 18 okulun bahçe, spor salonlarını ve duvarlarınınkiralama ihalesinin derhal durdurulması çağrısında bulundu

1 ay önce DÜNYA

Sudan'da bir barajın taşması sonucu yaklaşık 20 köy sular altında kaldı, en az 60 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce SPOR

Sarı kırmızılı takım, Bodrumspor maçının hangi statta oynanacağı konusunda büyük belirsizlik yaşıyor.

1 ay önce SPOR

Altay’da aylar önce takıma geri dönen Deniz Kadah ve Ozan Evrim Özenç, ilk kez sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğraf karesinde yer aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, yangın felaketi nedeniyle tahliye edilen Celal Üner Hayvan Bakımevi’nin yerinde Türkiye’ye örnek bir hayvan bakım tesisi inşa edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kınay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde ilçede bulunan şehit aileleri ve yakınlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka’nın unutulmaz tribün simalarından Mustafa Baykara, ölümünün birinci yılında saygıyla anıldı. Karşıyaka Spor Kulübü de Baykara’nın ölüm yıldönümünde resmi sitesinden bir mesaj yayınlayarak ünlü simayı andı.