• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %2.24
  • ETHERIUM 2.435 %3.22
33°
1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Zengin mutfağıyla da ünlü Ege Bölgesi'nde taze otlar ve deniz ürünleri bir araya gelerek eşsiz lezzetler oluşturur. İşte Ege'nin en popüler 5 mezesi: Sofraların vazgeçilmezi...

1 ay önce SPOR

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı, yeniden Türkiye Atletizm Süper Ligi’ne yükseldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in kalbinde, geçmişin yankılarını taşıyan özel bir müze sizi bekliyor. Basın dünyasının meraklıları ve İzmir'in tarihine ilgi duyan herkes için kaçırılmayacak bir deneyim sunan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi, kapılarını ziyaretçilere açıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Prof. Dr. Çığır Biray Avcı’nın “Alzheimer Hastalığına Karşı Korumada Egzersiz ve Beyin Lipit Metabolizması Arasındaki Etkileşim- EXERBRAIN” başlıklı projesi, JPCOFUND çağrısı kapsamında kabul edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Netflix, Eylül ayında birçok yapımın yayınına başlayacak. Büyük bir çeşitliliğe sahip olan yeni Netflix yapımları, sinemaseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Netflix'tin yeni dizileri hangileri? Yeni Netflix filmleri...

1 ay önce SPOR

Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray - Young Boys maçının ardından çarpıcı bir çıkışta bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ödüllü oyuncu Yasemin Şimşek Tüzün, "Bebek-ler" oyununda üç ötekileştirilmiş kadının çarpıcı hikayesini sahneye taşıyor. 31 Ağustos'ta Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde, göz kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Nefes Can anısına düzenlenecek olan kadın basketbol dostluk maçları, kanserle mücadele eden çocuklara destek sağlamak amacıyla 2 Eylül 2024'te gerçekleştirilecek. Turnuvadan elde edilen tüm gelir, KİTVAK Vakfı'na bağışlanacak.

1 ay önce MANİSA

Manisa'da rahat tavırlarıyla kahvehaneye giren şahıs, husumetlisi olan iş yeri işletmecisini göğsünden bıçakladı. Yaşanan o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem çiftçilere hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla çiftçinin tarlada kalan kavun ve karpuzunu kooperatiflerden satın aldı. İki hafta sürecek dağıtımlar kapsamında 300 ton ürün 18 bin vatandaşa ulaştırılacak.