• DOLAR 34,25 %0.03
  • EURO 37,66 %0.05
  • STERLIN 44,90 %0.05
  • ALTIN 2.914,62 %-0.24
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.700 %1.84
  • ETHERIUM 2.473 %1.55
24°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Çal ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ve oğlunun bıçakla yaraladığı iki kardeşten birisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

1 ay önce DÜNYA

Gazze'de bu ay ilk polio (çocuk felci) vakasının tespit edilmesinin ardından virüse karşı aşı kampanyasının yürütülebilmesi için bölgedeki çatışmalara ''insani aralıklar'' verilmesi kararı alındı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP lideri Özel, Dilruba Kayserilioğlu'nun tahliyesi hakkında yaptığı açıklamada, "Özgürlüğüne kavuşmuş olmasını önemli buluyorum ancak yaşananlar demokrasimize büyük zarar verdi" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gazeteci yazar Gökmen Ulu’nun yönetmenliğini yaptığı, Türk tiyatrosunun usta ismi Müjdat Gezen’in hayatını anlatan ‘Bir Sevgi Belgeseli’ Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de verdiği sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, dün gece saatlerinde tahliye edildi. Kayserilioğlu’nun avukatı Hüseyin Yıldız İz Gazete’ye yaptığı açıklamada tahliye kararına dair, “Kararı bize bile henüz tebliğ edilmedi. Dilruba Hanım tahliye edildikten sonra annesine ulaşmış, annesi de saat geç oldu diye bana ulaşmamış” diye konuştu.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Usta oyuncu Altan Erkekli’nin seslendirmesi ve araştırmacı-yazar Erol Mütercimler’in danışmanlığında çekilen “Mustafa” filmi, 25 Ekim 2024’te izleyiciyle buluşacak

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kızı Dilruba’nın tahliye edilmesine ilişkin konuşan Aysel Kayserilioğlu, “Dün akşam saatlerinde tahliye edilmiş kızım. Ama ne benim ne de avukatının bundan haberi yok" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e bu kez kendi kendini temizleyen şarjlı süpürge geliyor. BİM 6 Eylül Cuma kataloğu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, bu yıl 93. kez ‘Teknoloji’ teması ile kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Her yıl 30 Ağustos'ta kutlanan Zafer Bayramı bu sene cuma gününe denk geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birçok kamu kurumu kapalı olmaktadır. Bugün kargo bekleyenlerin aklınsa ise şu sorular var; 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? 30 Ağustos'ta MNG, Sürat, Aras, Yurtiçi açık mı?