• DOLAR 34,27 %0.08
  • EURO 37,63 %0.04
  • STERLIN 44,92 %0.04
  • ALTIN 2.874,54 %-1.21
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 61.879 %-3.21
  • ETHERIUM 2.409 %-2.74
26°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Üç tarafı denizlerle çevrili bir yarımada üzerine kurulmuş olan Foça, İzmir'in en güzel ilçeleri arasında yer alıyor. Peki Foça'nın kaç köyü var? Foça'nın köyleri hangileri.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 31 Ağustos Cumartesi günü İzmir'in 6 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda düzenlenen 3x3 Streetball İzmir Cup 24, büyük final heyecanıyla devam ediyor. Turnuvanın final etabı 1 Eylül'de sona erecek. Tüm sporseverler bu heyecan dolu karşılaşmalara tanık olmak için davet ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı Balçova’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dün akşam saatlerinde Ata ve Sakarya caddelerinde gerçekleşen Zafer Korteji, coşkuyu doruğa çıkardı. Bayraklarıyla korteje katılan binlerce kişi marşlarla yeri, göğü inletti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alan Çiğli Belediyesi’nin standı ilk günden yoğun ilgi gördü. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız dünyaya açılan pencere olan İEF’de Çiğli’yi tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'da JASAT Timleri ve ilçe jandarma komutanlıkları tarafından haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 24 şahıs yakalandı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Mor ve Ötesi grubu sahne aldı.

1 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, yangınlarda ilk müdahalenin hızlı gerçekleşmesi için orman köylerine dağıtımına başladığı son parti yangın söndürme tankerleri yerlerine ulaştı. Urla’nın Zeytinler ve Balıklıova ile Çeşme’nin Ildır ve Şehit Mehmet mahallelerine gelen su tankerleri, muhtarlara teslim edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla yapılan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) görkemli açılışının ardından Çim Konserleri Mert Demir ile başladı.