• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • STERLIN 44,89 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
23°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir-Dikili’de 25-28 Ağustos tarihleri arasında Ulusal Zootekni Öğrenci Eğitim Kampı'nın 4.'sü düzenlendi. 3 gece 4 gün süren kampa Ziraat Fakültelerinin Zootekni Bölümünde okuyan 13 ilden 65 öğrenci katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de uygulanacak olan bitkisel üretime destek modeli, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı, Torbalı’da coşkuyla kutlandı. İlçe sakinleri, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 102. yıldönümünün coşkusunu yaşadı.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında ilkokula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak, okul ortamına ve öğretmenlerine alışmasını sağlamak, velilerin okul ile ilişkilerini güçlendirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı Efes Selçuk’ta Fener Alayı ve Emre Fel Konseri ile kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan resmi törende çelenk sunumunun ardından protokol üyeleri Selçuk İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.

1 ay önce SAĞLIK

İlk kez okula başlayan çocukların okula uyum sürecinde ebeveynlere önerilerde bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Gülşah Özcan, hırçınlaşan çocuklara karşı ebeveynlerin takınacağı tutum ve sakin bir yaklaşımın önemine vurgu yaptı.

1 ay önce YAŞAM

Kan taşı, aksesuar ürünlerinde sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir üründür. Antik inanışlara göre bu doğal taşın, birçok faydası bulunmaktadır. Peki, kan taşı nedir ve ne işe yarar?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in meşhur 93. İzmir Enternasyonal Fuarı başladı. Peki bugün yani 31 Ağustos günü İzmir Fuarı'nda hangi etkinlikler var?

1 ay önce SAĞLIK

Kadınların yaz aylarında sıcak hava, değişen yaşam alışkanlıkları ve tatil planları gibi nedenlerle adet döngülerinde bozulmalar görülebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Matanat Chankaya, sıcak havalarda ve mevsim geçişlerinde adet döngüsünü düzenlemenin yöntemlerini açıkladı.

1 ay önce SAĞLIK

Fibromiyalji ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Figen Lokumcu, vücutta yaygın kas ağrıları, gezici ağrılar, uyku bozuklukları, depresyon ve sürekli yorgunluk gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir rahatsızlık olduğunu aktardı.