• DOLAR 34,29 %-0.05
  • EURO 37,61 %-0.16
  • STERLIN 44,86 %-0.16
  • ALTIN 2.885,46 %-0.05
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.350 %-1.34
  • ETHERIUM 2.453 %0.38
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin tek yazar kooperatifi olan İzmir Yazarlar Kooperatifi (İZYAKO) yeni eserleri yayın hayatına kazandırmaya devam ediyor. Kooperatifin bünyesindeki yayınevi Ağustos ayında da ikisi kendi ortaklarına ait olmak üzere üç yeni yayını okuyucu ile buluşturdu

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova için, Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları sonucunda bugün önce cep telefonu sonra cansız bedeni bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Bergama’da fener alayı düzenlendi. Fener alayında açılan 200 metrelik Türk bayrağı ile Bergama'nın sokakları kırmızı-beyaza büründü.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü farklı ilçelerde düzenlediği fener alayı ve konserlerle büyük bir coşkuyla kutladı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde babasını tabancayla öldüren kişi, polise teslim oldu. 25 yaşındaki genç babasını öldürme nedenini ise 19 yaşındaki üvey kız kardeşini istismar etmesi olarak açıkladı.

1 ay önce POLİTİKA

Zafer Partisi Bornova ilçe Başkanı Oktay Korkmaz'ın sağlık nedenleri ile görevinden ayrılması sonucu ilçe yönetimince yapılan seçim sonucunda İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilara Karabağ İlçe Başkanlığına seçildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 9 Eylül Otizm Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, otizmli ve özel gençler, lunaparkın keyfini doyasıya çıkardı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP, 6-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Tüzük Kurultayı düzenleyecek. CHP İzmir İl Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Dr. Murat Aydın, tüzük taslağı üzerine görüş ve önerilerini sıraladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, bu yıl 93. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda teknoloji alanında ziyaretçilerine sunduğu heyecan verici deneyimlerle ilk günden fark yarattı. Açılış gününde standı ziyaret eden vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Mutlu, tüm İzmirlileri 93. İEF’ye ve Konak Belediyesi standına davet etti.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Faslı defansif orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kadroya kattığını resmen açıkladı.