• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • STERLIN 44,94 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl kapılarını 93’ncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı, binlerce ziyaretçisine kültür, sanat, eğlence ve daha fazlasını teknoloji ile deneyimleme fırsatı sunuyor. Fuarın üçüncü gününde, ziyaretçiler müziğe ve dansa doydu. Çim Konserleri’nde Volkan Konak, Alternatif Sahne’de Melis Fis sahne alırken RedBullDanceYour Style yarışmasının Türkiye Finali de Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de diş hekimleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek olan Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi 31. kez düzenlenecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Bölgesi’nin en büyük şehri İzmir, görülmesi gereken manzaralarla, keşfedilmesi gereken kültür öğeleriyle dolu. Peki, İzmir’de ne yapılır? İzmir’de görülmesi gereken yerler...

1 ay önce GÜNCEL

Son günlerde teknolojinin gelişmesi ile birlikte dolandırıcılıklar da atmaya başladı. Vatandaşın yeni kabusu ise SIM kartının kopyalanması oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in ilçelerinden biri olan Aliağa, Herodot'un sözünü ettiği 12 Aiolus kentinden biri olma özelliği taşır. Antik kentleri ile ünlü olan Aliağa'nın çok sayıda köyü de bulunur. Peki Aliağa'nın köyleri hangileri?

1 ay önce GÜNCEL

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrasında otopark çıkışında arkasında bulunan ve kornaya basan sürücüyü uyarmak isterken yumruklu saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce MAGAZİN

Hatay’da sahne alan Ferah Zeydan, şarkı söylediği esnada sahneden düştü. Filelere takılan sanatçı, görünmez kazayı yara almadan atlattı.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNCEL

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl kapılarını "teknoloji" temasıyla açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda vatandaşlarla buluşan insansı robot Sophia, İzmir’i ve Türk mutfağını övdü; boyoz ve kumruya hayran kaldığını belirtti.