• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.662 %2.39
  • ETHERIUM 2.465 %1.73
30°
1 ay önce SPOR

Sezonun ilk iç saha maçında Ankara Demirspor’u ağırlayacak Bucaspor 1928’de taraftarlar maç için birlik çağrısı yaptı. Pazar günü Buca Arena’da oynanacak maçın başlangıç saati ise 18.30.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 5 Eylül 2024 tarihinden itibaren bir otobüs hattının gidiş-dönüş güzergahında kalıcı düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

1 ay önce YAŞAM

Ece Mumay, geçtiğimiz günlerde yeni parçası Abart'ı yayınladı. Yayınlanan parça kısa sürede çok sayıda tıklandı. Peki, Ece Mumay - Abart şarkısının sözleri neler? Ece Mumay - Abart şarkı sözleri...

1 ay önce GÜNCEL

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, meslek cemiyetlerinin ilan sayılarındaki azalmayla alakalı mutlaka bir araya gelmesi gerektiğini belirterek, ortak meselelerde menfaat gözetmeksizin birlikte hareket edilmesinin önemini vurguladı.

1 ay önce SAĞLIK

İshal(diyare) günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan bir sağlık sorunudur. Hayat kalitesini oldukça düşüren bu sorunu yenmenin bazı yolları mevcuttur. Peki, ishale ne iyi gelir? İshal nasıl geçer?

1 ay önce POLİTİKA

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

AKP İzmir Milletvekili Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçenin SGK borcunu açıkladı.

1 ay önce SPOR

Göztepe’nin yaklaşık bir ay önce tanıttığı 100. Yıl formalarının halen satışa çıkmaması, taraftarlarda soru işareti oluşturdu. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun tanıtımını yaptığı formaların ne zaman satışa çıkacağı merak konusu oldu.

1 ay önce POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren mesajları nedeniyle Menderes Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden alınan CHP Meclis Üyesi Fatih Kıraç, bu kez partiden de ihraç edildi. Kılıçdaroğlu’dan bizzat özür dilediğini ifade eden Kıraç, tüm yaşananları ve kendisine kurulduğunu iddia ettiği komployu İz Gazete Genel Koordinatörü Özgür Coşkun’a anlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, yapay zeka projelerine özel önem verdiklerini belirterek destekledikleri bazı projelerin ihracat yapma noktasına geldiğini ifade etti.