• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.094 %0.36
  • ETHERIUM 2.460 %0.01
22°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin 4 ilçesinde 5 Eylül Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği o saatler

1 ay önce GÜNCEL

Kara para akladıkları gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına yarın devam edilecek.

1 ay önce EKONOMİ

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun (BASİFED) yeni merkezi yapılan törenle hizmete açıldı

1 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı'nda tedavisi devam eden Semih Kılıçsoy'un, Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edilmesinden dolayı aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam edeceği açıklandı. Mustafa Hekimoğlu da Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosuna geçiş yaptı.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 5 Eylül Perşembe günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’da 15 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı bulmak için mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kara para akladıkları gerekçesiyle yargılanan Dilan Polat savunmasında, “Eşime güvendiğim için hiçbir şekilde soğuk cüzdan, kara para, bahis gibi bir bağlantısı olmadığına çok eminim” dedi.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'de 5. ve 6. haftanın programı belli olurken, 6. haftadaki Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

1 ay önce AYDIN

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, kentin refah ve güvenliği için, özverili bir şekilde görev yapan Didim Belediyesi Zabıta Personeli ile bir araya geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in tanınmış ailelerinden Selvili ailesine yeni mirasçı çıktı. Selvili ailesiyle ilgili yaklaşık 2,5 milyar TL'lik miras davası, bugün görüldü.