• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.950 %0.73
  • ETHERIUM 2.460 %0.62
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in en hayvansever ilçesi sayılabilecek Çiğli içerisinde barındırdığı Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı olan İzmir Doğal Yaşam Parkı ve İzmir Kuş Cenneti ile adeta huzur ve eğlencenin ilçesi olarak öne çıkıyor. Peki, Çiğli'de neler yapılabilir? İşte Çiğli’de yapılabilecek 5 aktivite...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Limanı’na demir atan ve tepkilere neden olan ABD’nin USS WASP isimli savaş gemisi bu sabah itibarıyla limandan ayrıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce GÜNCEL

Yükseköğretim Kurulu, "diploma sahteciliği" konusundaki haberlere ilişkin, Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığına her türlü iddianın en ince ayrıntısına kadar araştırılması talimatı verildiğini bildirerek, "Adli vaka olması nedeniyle tespiti yapılan sahtecilikler hakkında adli merciler bilgilendirilmektedir" açıklamasını yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında ‘Kariyer Günleri’ düzenleyerek iş dünyasının temsilcilerini ziyaretçilerle bir araya getiriyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Kent Konseyi, Vali Nevzat Ayaz Parkı'nda düzenlediği forumda velilerle buluşarak parasız, laik ve bilimsel eğitim hakkını tartıştı. Eğitimde fırsat eşitliği ve pandemi sonrası telafi programları talep edilirken, çocuk hakları ve okul fiziki koşulları da gündeme geldi.

1 ay önce GÜNCEL

Döviz kuru ve brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Alınan bilgiye göre benzin grubunda 1.83 liralık indirim bekleniyor.

1 ay önce GÜNCEL

AYM, sokakta yaşayan hayvanların katledilmesine zemin hazırlayan katliam yasasının iptali için açılan davada ilk incelemesini tamamladı.

1 ay önce AYDIN

Nazilli'de pamuk sezonu ilk ürünün çırçır fabrikasına gelmesiyle açıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında İstasyon Meydanı’nda düzenlediği Yazlık Sinema Gecesi ile vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.