• DOLAR 34,21 %0.25
  • EURO 37,09 %0.06
  • STERLIN 44,64 %0.06
  • ALTIN 2.979,82 %0.86
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.000 %-0.74
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme’nin doğal güzellikleriyle ünlü Şifne bölgesinde, sit alanı statüsünün kaldırılarak arazilerin villa yapımına açılması tepkilere yol açtı. Şehir plancısı Ercüment Şahin, bu kararın hem kamu arazilerini hem de bölgenin çevresel dokusunu tehdit ettiğini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor. Peki Çiğli Belediyesi'nin logosu nereden geliyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki lunaparkta bu yıl jeton fiyatları 75 TL olarak belirlenirken, bazı oyuncaklar için giriş ücreti 100 TL’ye kadar çıkıyor. Ziyaretçiler, gündüz saatlerinde oyuncakların yeterli katılımcı olmaması nedeniyle çalıştırılmadığını belirterek fiyatların düşürülmesini talep ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, Kültürpark’ta bulunan ve fuarın inşası sırasında hayatını kaybeden 168 atın anısına yapılan Emekçi Atlar Heykeli ziyaretçilerini bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’na ‘Gezici Deprem Eğitim Simülatörü’ ile katılan Karşıyaka Belediyesi, iki binden fazla ziyaretçiye eğitim verdi. Deprem anını gerçeğe en yakın şekilde simule eden araçta uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerin fuar sonuna kadar süreceğini belirten Başkan Yıldız Ünsal “Belediyeler Sokağı’nda gerçekleşen ücretsiz eğitimlerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, intihar eden polis memuru Murat Baş’ın arkasında bıraktığı notu paylaştı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), sekizinci gününde de konserler, gösteri ve farklı etkinlikler ile ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alternatif Sahne’de Ceylan Ertem yer alırken, Çim Konserleri Sahnesi’nde Hayko Cepkin izleyiciyle buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir'in kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, ilçeye özgü coğrafi işaretli iki değerli tarımsal ürün olan Bornova Kınalı Bamyası ve Bornova Misket Üzümü'nü bir araya getirerek, lezzet tutkunlarının ilgisini çekecek yenilikçi tatlar ortaya koydu.

1 ay önce SPOR

İzmir ekiplerinden Bornova 1877 Spor Kulübü, Utkan Gökçen ile anlaşma sağladı. Gökçen, 3 yıllığına Bornova forması giyecek.