• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,17 %0.13
  • STERLIN 44,65 %0.13
  • ALTIN 2.978,79 %0.83
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.59
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°
1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, lastik bot ile yurt dışına açılmak için yola çıkan lastik bot, motor arızası verdi. Yardım çağrısına Sahil Güvenlik ekipleri intikal etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli başarılı 40 iş kadını tarafından kurulan Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği'nin (USKD) ilk olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Başkanlığa oy birliğiyle Ayla Alkan seçildi.

1 ay önce SAĞLIK

Seyahat sırasında yaşanan şişkinlik, hazımsızlık ve sindirim sistemi problemleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Dyt. Sena Nur Doğan, bu sorunların en büyük sebebinin mikrobiyom farklılığı olduğunu aktardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan Güzelbahçe Belediyesi personel alımı ilanı yayınladı. Belediye özel güvenlik görevlisi alımı yapacak.

1 ay önce GÜNCEL

AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk’un kurtuluşunun 102. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 54. Kültür Sanat ve Yaşam Festivali EFEST 2024 büyük bir coşkuyla start aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Balıklıova, İzmir’in sevilen köylerinden biridir. Doğası, tarihi ve kültürü ile dikkat çeken Balıklıova, ziyaret edenlere eşsiz deneyimler sunmaktadır. Peki, Balıklıova nerede? Balıklıova’ya nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Tuna Tunca, yıllardır hayalini kurduğu Manş Denizi hedefine ulaşmak için gün sayıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in sakin ve tarihi ilçesi Urla, Ege Denizi'nin eşsiz manzarası ve tarihi dokusuyla dikkat çekiyor. İzmir'in gözde ilçesi Urla, İzmir Yarımadası'nın ortasında, köklü bir tarihe sahip eski bir yerleşim olarak öne çıkmaktadır. Peki, Urla'nın adı nereden geliyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Aerobik Cimnastik Şenliği yapıldı. 375 sporcunun katıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu.