• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.035 %0.2
  • ETHERIUM 2.641 %0.34
15°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tüm dünyada spor müsabakalarında en ön planda tutulan konu sporcu sağlığı. Sporcu sağlığının riske atılması tüm federasyonların en çok karşı durduğu bir olgu. Türkiye’de ise federasyonların bu konuda ne kadar dikkatli olduğu koca bir soru işareti. Dün İzmir Alsancak Stadı’nda bunun önemli bir örneği yaşandı.

1 ay önce GÜNCEL

Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesinin ardından balıkçıların "Vira Bismillah" diyerek denize açılmasıyla balık tezgahlarında palamut bolluğu yaşanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamada Arda Güler'in durumunun değerlendirileceğini aktardı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da 21 Ağustos gününde kaybolan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından, '4 büyükler' olarak bilinen spor kulüpleri, sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

1 ay önce DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 972'ye, yaralıların sayısı ise 94 bin 761'e yükseldi.

1 ay önce AYDIN

İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin Didim'deki ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve bu sabah cesedi bulunan Narin Güran’ın cansız bedenine Adli Tıp Kurumu Diyarbakır Grup Başkanlığı'nda otopsi yapılıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Van'daki Akdamar Adası'nda bu sene 12'ncisi düzenlenen Ermeni ayini sona erdi.

1 ay önce YAŞAM

Sefo, geçtiğimiz günlerde yeni parçası Kaçak Göçek’i yayınladı. Kaçak Göçek adlı tekli, müzik platformlarında yoğun ilgi gördü. Peki, Sefo’nun Kaçak Göçek parçasının sözleri neler? Sefo – Kaçak Göçek şarkı sözleri…