• DOLAR 33,08 %0.26
  • EURO 35,93 %0.12
  • ALTIN 2.516,06 %0.33
  • BİST100 10.871 %-1.09
  • BITCOIN 65.771 %0.41
  • ETHERIUM 3.191 %-4.46
28°
3 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesine gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada hazırlanan iddianameye ulaşıldı. Şüpheliler için 349 yıl hapis isteniyor

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu'nun enflasyon verisi sonrası 6 aylık yurt içi üretici fiyat artışına bağlı olarak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarları değişti. Bira, şarap, rakı fiyatlarına ÖTV zammı geldi. İşte güncel rakı ve şarap fiyatları...

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Öğleden sonra etkisini gösteren sağanak yağış Konak ve Bornova ilçelerinde trafikte aksamalara neden oldu

3 hafta önce MAGAZİN

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Samatya' isimli teknesini sattığı öne sürüldü. Ünlü komedyen daha önce teknesinde kız arkadaşlarıyla tatil yaparken gündeme gelmişti.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Emekli Sen İzmir Şubesi, Cumhuriyet Meydanı’nda maaş zamlarını protesto eylemi gerçekleştirdi. Emekliler, yüzde 24.7'lik zammın yetersizliğine dikkat çekerek hükümete kırmızı kart gösterdi.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Metro Fahrettin Altay- Kaymakamlık istasyonu 24 Şubat’ta açılmıştı. Açıldığı tarihten bu yana faaliyette olan metro hattı, kullanıma açık olmasına rağmen büyük eksiklikleri beraberinde getiriyor. Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi durağında asansör, metroya iniş kapıları, yürüyen merdiven gibi birçok hayati eksik bulunuyor.

3 hafta önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 29 ilde FETÖ'ye yönelik KISKAÇ-20 operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, bu operasyon kapsamında 108 kişinin yakalandığını belirtti.

3 hafta önce AYDIN

Kuşadası Belediye Meclisi'nde kent merkezine ulaşmadan ekiplerin öz verili çalışması sayesinde söndürülen orman yangınıyla ilgili açıklama yapan Meclis Başkan Vekili Salim Tümer Apaydın, “Kuşadası Belediyesi olarak sönen ciğerlerimizi yeniden canlandırmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız” dedi.

3 hafta önce YAŞAM

Çiçek çeşitleri arasında özel bir yere sahip olan orkide, pek çok kişinin en sevdiği saksı çiçeklerinden biridir. Hediye olarak gelen orkideleri bakamadım diyenler için evde püf noktaları ile orkide bakım ve sulama teknikleri…

3 hafta önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü, belediyeye ait binaların performans puanlamasına başladı.