• DOLAR 32,96 %0.43
  • EURO 35,99 %0.89
  • ALTIN 2.502,58 %-1.05
  • BİST100 10.871 %-1.09
  • BITCOIN 64.590 %-1.95
  • ETHERIUM 3.115 %-8.22
31°
3 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik, 5 Temmuz Cuma günü Muğla'nın 3 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in önemli caddelerinden birisi olan İnönü caddesi kaldırımları seyyar satıcılar ve park edilen motorlar tarafından işgal edilmiş durumda. Kaldırımlarda şapkadan korsan kitaba, yumurtadan diz üstü bilgisayara kadar her türden ürün bulmak mümkün. Caddedeki tek eksik ise zabıta...

3 hafta önce GÜNCEL

Kemer koruma maçında rakibi Mbon Finel’i yenen Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir'in kim olduğu sık sık aratılmaya başlandı. Peki, Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir kimdir? yanıtı haberimizde

3 hafta önce GÜNCEL

Bursa'da çöp evde yaşayan şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan polis memurunu bıçakla yaraladı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırılırken, akli dengesi yerinde olmayan saldırgan gözaltına alındı.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Elektrikli araç sayısının giderek arttığı günümüzde Ödemiş Belediyesi şarj istasyonlarıyla Ödemişlilerin ve ilçeye gelen konukların enerji ihtiyacını karşılamak için kontak çevirdi. Ödemiş’te bir ilk olan elektrikli araç şarj istasyonları iki noktada faaliyete geçti.

3 hafta önce GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Samsun’a alınacak yeni 10 tramvay hem Türkiye’deki yerlilik oranı en yüksek tren olacak hem de yüzde 10 eğime çıkabilme özelliğini taşıyacak.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediyesi, temizlik filosuna yeni araç ve ekipmanlar ekleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Yenilenen araç filosu ile vatandaşların belediye hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanacağını” söyledi.

3 hafta önce GÜNCEL

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi Figen Çoban’ı öldürüldüğü öne sürülen Mehmet Çoban’ın davası istinafa taşındı. Dava yeniden görülecek.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Önceki gün İzmir Metro Üçyol istasyonunda yaşanan kazaya sebep olan yürüyen merdivenlerin bakımı tamamlanamayınca, vatandaşlar merdivenleri yürüyerek çıkmak zorunda kaldı.

3 hafta önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın düzenlediği Halk Günü'ne vatandaşlar ilgi gösterdi. Balaban, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi.