• DOLAR 32,81 %-0.27
  • EURO 35,64 %-0.67
  • ALTIN 2.540,89 %0.23
  • BİST100 11.090 %-0.74
  • BITCOIN 65.807 %-3.23
  • ETHERIUM 3.469 %-0.88
33°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, yaz sıcaklarında şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için birbirinden güzel kamp alanları bulunuyor. Bunlardan biri de Dolungaz Camping. Peki Dolungaz Camping nerede? Dolungaz Camping giriş ücreti 2024...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınlar Derneği) Menemen Temsilciliği Foça Reha Midilli Huzurevi sakinleri onuruna bir kahvaltı programı düzenleyerek onlarla birlikte kahvaltı yaptı, sohbet etti.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 5’i tutuklanırken, mağdur edilen kadınlar İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme, İzmir'de tatil dendiğinde ilk akla gelen bölgelerden biridir. Sahip olduğu doğal güzelliklerle her yıl ziyaretçi akınına uğrayan Çeşme'ye nasıl gidilir? İzmir Çeşme otobüs fiyatları...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Türkiye'nin müzecilik alanında dünyaya örnek gösterilen öncü ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

2 hafta önce POLİTİKA

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İz TV ekranlarında Danışma Kurulu hakkında gelen "Partililer davet edilmedi" eleştirilerine yanıt vermişti. Danışma kurullarına kimlerin katılacağının tüzükte yazdığını ve tüzüğe uygun davrandığını söyleyen Aslanoğlu'na, eski il başkanı Yasin Ergül'den yanıt geldi: Tamam sakin olun kral sizsiniz.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Oyun Macera Parkı ve Zeynep Aslan Pump Track Bisiklet Parkuru İzmirli öğrencilerin yaz tatiline çıkmasıyla yoğun ilgi gördü.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı ve BASK Konfederasyonu genel sekreteri Ahmet Doğruyol, emekli ve memur maaşları ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı ve "Zam yapıyoruz diyerek, memurla, emekliyle alay etmeyin. Yaptığınız sadece ve sadece reel olmayan enflasyon oranlarına karşı alım gücünü kısmen korumaya çalışmaktır." ifadelerini kullandı.

2 hafta önce SPOR

Ali Koç’un yeniden Fenerbahçe’de başkan seçilmesinin ardından yönetimindeki görevlendirmeler belirlenmeye başladı. Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı oldu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Hürriyetçi Eğitim Sen İzmir İl Başkanı Adnan Sarısayın, Konak Hasan Sağlam Öğretmenevi’nin yeniden inşası beklenirken tasarruf gerekçesiyle kapatılma kararı alınmasıyla İzmir’in merkezinde eğitim çalışanlarına hizmet verecek öğretmenevi kalmadığını belirtti.