• DOLAR 32,96 %0.18
  • EURO 35,89 %0.03
  • ALTIN 2.535,39 %0.02
  • BİST100 11.099 %-0.66
  • BITCOIN 66.773 %-0.49
  • ETHERIUM 3.477 %-0.29
34°
2 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde babasına ait motor kapağı taşlama atölyesinde çalışan 14 yaşındaki Cemre Naz Arslan, mesleğinde kadın usta olmak için mücadele ediyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Günümüzde online ödeme işlemlerinde sıklıkla karşılaştığımız Masterpass nedir? Masterpass güvenli mi?

2 hafta önce GÜNCEL

Bursalı dağcılar Uludağ'ın gizli kalmış güzellikleri, zirveden dökülen buz gibi şelalelerini görüntüledi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Başkan Yıldız Ünsal’ın ‘daha yeşil ve yaşanabilir bir kent’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, son üç ayda tamamen öz kaynakları ve ekipleriyle Karşıyaka’ya iki yeni park kazandırdı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzBB Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yola başka bir Genel Sanat Yönetmeni ile devam edeceği kararını bildirirken Büyükşehir'den yapılan son açıklamada yönetmelik değişikliği yapılacağı da ifade edildi. Bunun üzerine bir açıklama da  İzBBŞT Sanatçıları Sanatsal Özerklik İnisiyatifi'nden geldi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de eşsiz güzelliğe sahip yüzlerce köy bulunuyor. Şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken Kaynaklar Köyü, muhteşem doğasıyla adeta ziyaretçilerine derin bir nefes aldırıyor. Peki Kaynaklar Köyü nerededir? Kaynaklar Köyü'ne nasıl gidilir?

2 hafta önce MUĞLA

Ege'nin en güzel kasabası neresidir sizce? Deniziyle, doğasıyla ve sıcakkanlı insanlarıyla adeta huzurun başkenti olan o kasabayı gelin birlikte keşfedelim...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi Film Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Sertaç Koyuncu’nun ‘Canavarlar Gerçek Midir?’ isimli kısa film projesi 19. Köprüde Buluşmalar atölyelerinde birinci seçilerek Public Film Ödülü aldı. Kısa film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından 143 proje arasından seçilerek Kısa Film Yapım Desteği aldı.

2 hafta önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilişkin açıklamada bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi'nin 13 farklı spor dalında öğretim sunduğu yaz spor okulları başladı. Bayraklı’da çocuklar, yaz tatilini verimli geçirirken hem eğlenecek, hem de öğrenecek.