• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %2.3
  • ETHERIUM 3.520 %1.15
26°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü, Genel Başkanın Ankara'daki grup toplantısında verdiği talimatı uygulayarak İzmir'de dikkat çeken bir eylem gerçekleştirdi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Kent Konseyi Başkanı Unutmuş, Buca Belediye yönetiminin Kent Konseyi'nin iletişim taleplerine kulak vermediğine belirterek; Özgür Özel ile görüşmek için Ankara'ya Adalet Yürüyüşü başlatacağını açıkladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde bir esnafın iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölümüne ilişkin yakalanan şüpheli, tutuklandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 10 Temmuz Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 hafta önce GÜNCEL

Kırıkkale'de temizlik için girdikleri foseptik çukurunda metan gazından zehirlenen 2 kişi, hastanede yoğun bakıma alındı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gazeteci-Yazar Cengiz Erdinç'in organize suç ve uyuşturucunun demokrasiye karşı tehdide dönüşen istilasını anlatan kitabı "Overdose Türkiye" 20 yıl sonra gözden geçirilmiş ve yenilenmiş baskısı, gün yüzü görmemiş bilgi ve belgeleriyle dikkat çekiyor...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

2020'de UNESCO tarafından Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edilen Kemeraltı Çarşısı nerededir? Kemeraltı Çarşısı'na nasıl gidilir?

1 hafta önce DÜNYA

ABD’de United Airlines'a ait bir yolcu uçağının Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaptığı sırada tekerleklerinden biri koptu.

1 hafta önce GÜNCEL

Türk Tabipleri Birliği (TBB) doktorların ameliyat esnasında 'bozkurt' işareti yapmasının ardından açıklama yayımladı.

1 hafta önce GÜNCEL

Küçükçekmece'de Şirine isimli kediyi tekmeleyip 4. kattan aşağı atarak ağır yaralanmasına neden olan sanık hakkında karar açıklandı.