• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.400 %3.75
  • ETHERIUM 3.495 %2.74
38°
1 hafta önce DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yeni bir müttefiki davet etmek için tüm üye ülkelerin oybirliği ile anlaşması gerektiğini belirterek, "Tüm müttefikler, Ukrayna’nın üye olması konusunda hemfikir” dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK'in asgari ücret çağrısına AKP'den yanıt geldi. AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, asgari ücrete zam konusunda, "Ara zam çalışmamız yok. Böyle bir beklenti olmasın" dedi.

1 hafta önce SPOR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kasım 2023 ve Şubat 2024'te yaptığı açıklamaları gerekçesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından hakkında yapılan şikayet üzerine 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

1 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde mülkiyeti Demirci Belediyesine ait eski meteoroloji binası restore edilerek halk lokantası ve sosyal tesis haline getirilecek.

1 hafta önce SPOR

İspanyol ekibi Real Madrid, takımda birçok futbolcunun forma numarasının değiştiğini duyurdu. Milli futbolcu Arda Güler, yeni sezonda 15 numaralı formayı giyecek.

1 hafta önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “KADES uygulamasında bugüne kadar 1 milyon 219 bin ihbar yapıldı, bu ihbarlar en kısa sürede değerlendirildi" dedi

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

17. Türkiye Uluslararası Tiyatro Buluşması, tiyatro severleri bir araya getirecek. Buluşma, çeşitli etkinliklere ve atölyelere de sahne olacak.

1 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 11 Temmuz Perşembe günü Muğla'nın 7 ilçesinde elektrikler kesilecek. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Kadın Kolları'nda devir teslim töreni gerçekleşti ve yeni başkan Zahide Kurun göreve başladı. Kurun, göreve başlamasının ardından ilk olarak İz Televizyonu’nda Semra İğtaç’ın hazırlayıp sunduğu "Eşik Bekçisi" programına konuk oldu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmirlileri Işıkları Aç Kapat eylemine çağırdı. Eylem, saat 21.00’da gerçekleşecek.